ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Προστατεύσετε την ιστορία του Παναθηναϊκού"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Προστατεύσετε την ιστορία του Παναθηναϊκού"

Να προστατεύσει την ομάδα και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ζητά από τον κόσμο της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Με νέα ανακοίνωση της η πράσινη ΠΑΕ καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο οποίος θα βρεθεί μαζικά την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ να στηρίξει τους πράσινους αλλά να αποφύγει κάθε ακρότητα.

Να μείνει μακριά από παρεκτροπές οι οποίες θα μπορούσαν να στοιχίσουν στην ομάδα και οι οποίες δεν συνάδουν με τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η πράσινη ΠΑΕ με την ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο του Τριφυλλιού να προστατεύσει την ιστορία της ομάδας και το όνομα του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Aύριο η ομάδα μας δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Είναι αυτονόητο πως όσο πιο μαζική είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ώθηση που θα πάρει η ομάδα προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Άλλο τόσο αυτονόητο ωστόσο είναι πως οποιαδήποτε παρεκτροπή, οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη ροή του αγώνα θα βλάψει ανεπανόρθωτα την ομάδα μας. Όχι μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και στους επόμενους, καθώς είναι δεδομένο ότι με την παραμικρή αφορμή ελλοχεύει ο κίνδυνος διακοπής του αγώνα και τιμωρίας της έδρας μας.

Η ιστορία της ομάδας μας και το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πρέπει να προστατευθούν με κάθε τρόπο.


Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν δίπλα της, να τη βοηθήσουν να φτάσουν στη νίκη και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν αποφεύγοντας κάθε ακρότητα και κάθε παρεκτροπή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ