ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Προχωράμε άμεσα σε εξόφληση των δόσεων"

Παναθηναϊκός, σήμα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Προχωράμε άμεσα σε εξόφληση των δόσεων"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει άμεσα σε εξόφληση των δόσεων προς Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ ώστε να γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τις οφειλές προς τους Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν κάνοντας γνωστό πως θα πληρώσει άμεσα τους τρεις παίκτες για να πάρει πίσω το τριφύλλι τους βαθμούς.

Απλά στην ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ γίνεται λόγος για πληρωμή δόσεων ενώ η ανακοίνωση της ΕΠΟ κάνει λόγο για ολοσχερή εξόφληση των τριών υποθέσεων. Επίσης από τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται καμία αναφορά στην υπόθεση του Βέμερ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεών τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες με καραγκιόζηδες μεγαλύτερους και από τον Παττακό

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24