ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Τέτοια εποχή του χρόνου τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εμάς"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
Ουζουνίδης, Θιγάντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με την Αθλέτικ τόνισε πως δεν είναι απογοητευμένος από τον αποκλεισμό και θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να βγει κερδισμένος από τα ματς με τους Βάσκους.

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Αθλέτικ, μια ομάδα επιπέδου Champions League, όπως την χαρακτήρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν απογοήτευσε τον Έλληνα τεχνικό.

Το αντίθετο μάλιστα όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος από τα ματς με τους Βάσκους ενώ τώρα φτιάχνει μια ομάδα που του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι σε σαφώς καλύτερη μοίρα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Nα δώσω συγχαρητήρια στην Αθλέτικ. Σήμερα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς θα μπορούσαμε από τα δύο παιχνίδια να έχουμε πάρει πολλά περισσότερα. Με εξαίρεση το δοκάρι του Τσάβες και μία - δύο φάσεις με τον Καμπέσας, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Είναι φυσιολογικό αυτό, καθώς ο αντίπαλος είναι καλός στην έδρα του. Εμείς είχαμε αρκετούς παίκτες μέσα στην ομάδα που ήταν ανέτοιμοι να αγωνιστούν σε υψηλή ένταση. Αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος.

Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια ομάδα που θα μπορούσε να παίζει στο Champions League. Μετά τη διακοπή θα παρουσιάσουμε άλλη ομάδα, γιατί κάποια παιδιά που δεν είναι ακόμα έτοιμα θα μπουν στην ομάδα. Ευτυχώς σήμερα δεν είχαμε κανένα τραυματισμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ματίας που αγωνίστηκε για 90λεπτά τόσο κόντρα στον Πλατανιά όσο και σήμερα και θέλω να έχω τέτοιους παίκτες στην ομάδα".

Που κρίθηκε η πρόκριση;
"Στα έξι λεπτά της Λεωφόρου. Εκεί όπου δεχτήκαμε τρία γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε από τον αντίπαλο. Η διαφορά των δυο ομάδων είναι σε άλλα επίπεδα. Είναι μια ομάδα με συνοχή ενώ εμείς δημιουργούμε μια ομάδα.

Δεν είμαι απογοητευμένος. Παρότι δεν έχουμε το γκρουπ που θέλουμε θα μπορούσαμε και στα δυο ματς να πάρουμε περισσότερα πράγματα. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό γκρουπ και του χρόνου τέτοια εποχή τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά για εμάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ