ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Πιστεύουμε στον Μολίνς, θα μας βοηθήσει"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα και την εμφατική νίκη των πράσινων με 4-0. Ο 48χρονος τεχνικός μίλησε για τον Μολίνς και την ευκαιρία που πήρε δικαιωματικά ο Ρέις με βάση την εικόνα του το τελευταίο διάστημα.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε απ' όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 48χρονος τεχνικός εξήρε την απόδοση του Ρέις και τόνισε πως άξιζε την θέση στην ενδεκάδα καθώς η εικόνα του έχει αλλάξει άρδην και στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Επίσης αναφέρθηκε στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων, τον Μολίνς, και τόνισε ότι θα βοηθήσει αν όλα πάνε καλά τονίζοντας ότι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή με το χαμηλότερο ρίσκο.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος το τελευταίο διάστημα είναι πολύ καλός. Έπρεπε να ξεκινήσουμε καλά στην έδρα μας, μπήκαμε πιεστικά, δεν αφήσαμε να κάνουμε επίθεσης από πίσω, θέλαμε να κλέψουμε την μπάλα και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε τα γκολ.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα, μπορούσαμε περισσότερα τέρματα. Γιατί εκτός από τα γκολ είχαμε και άλλες ωραίες ενέργειες αυτό είναι το στυλ της ομάδας που θέλουμε να έχουμε. Είχαμε μια συνέχεια πό το παιχνίδι με τα Γιάννινα ήταν και πιο καλό το γήπεδο από αυτό στα Γιάννενα και βγάλαμε περισσότερα πράγματα. Είναι σημαντικό να βρούμε σταθερότητα και διάρκεια σαν ομάδα και να αρχίζουμε να χτίζουμε και να προσθέσουμε τους παίκτες που θέλουμε.

Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό για ματς Κυπέλλου, βάλαμε τέσσερα γκολ και θα δούμε διαφορετικά το δεύτερο παιχνίδι".

Μετά την εμφάνιση στα Γιάννινα και την σημερινή απόδοση μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα έχει πλέον τη φιλοσοφία σας;
"Το στυλ είναι αυτό που θέλω. Δεν μπορούμε με 1-2 παιχνίδια να πούμε ότι αυτοί είμαστε. Είμαστε μεγάλη ομάδα που πρέπει να πιέζει τον αντίπαλο και να διατηρεί την κατοχή της μπάλας. Με τις προσθήκες που έγιναν και τα παιδιά που επέστρεψαν θα είμαστε λίγο καλύτερα".

Πρέπει να είστε ικανοποιημένος και με την απόδοση του Ρέις, ο οποίος είχε αδικήσει τον εαυτό του, αλλά σήμερα ήταν σαν να κερδίσατε έναν παίκτη ακόμα;
"Ο Νούνο κέρδισε τη θέση του στην 11άδα για την προσπάθεια που καταβάλλει το τελευταίο διάστημα. Είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης σε σχέση με την αρχή. Του πήγε και το ματς, έβαλε και το γκολ και είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε έναν ακόμα παίκτη. Είναι σημαντικό να καταλάβει κι εκείνος ότι μπορεί να δώσει πολλά πράγματα".

Ένα σχόλιο και για τον Γκιγέρμο Μολίνς;
"Ο Μολίνς είναι ένας παίκτης που πιστεύουμε σε αυτόν. Θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο αλλά είναι μια επιλογή με βάση τα δεδομένα με το δυνατότερο χαμηλό ρίσκο. Αν όλα πάνε καλά και βρει το ρυθμό θα μας βοηθήσει σίγουρα".

Ο Παναθηναϊκός έδειξε να έχει καλή επιθετική μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση;
"Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που πιέζει ψηλά και εμείς έπρεπε γρήγορα να φέρουμε την μπάλα στο μισό γήπεδο και να μην ρισκάρουμε τις πίσω πάσες και βγήκε. Μπήκε και το γκολ γρήγορα, ήρθε η αυτοπεποίθηση και όλα ήταν εύκολα. Να συνεχίσουμε να το δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε και άλλο".

Οι παίκτες που έχουν μπει στην ομάδα όπως ο Εμποκού είναι αρκετά ταχυδυναμικοί, είναι αυτή η διαφορά; "Δεν είναι μόνο ο Εμποκού είναι και ο Βίκτωρας. Είναι καλοί με την μπάλα στα πόδια. Μου αρέσει πολύ η πίεση ψηλά όσο μπορούμε και η ποιότητα των παικτών με βοηθάει να το κάνουμε αυτό. Προσωπικά μου λείπουν οι μέρες προπόνησης. Με τα συνεχόμενα ματς δεν έχουμε το χρόνιο και τις μέρες να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Να βρούμε την σταθερότητα σαν ομάδα. Αυτό είναι το γκρουπ με αυτό θα δουλέψουμε και θα βάλουμε και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας".

Ο κόσμος έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο, τι παραπάνω πρέπει να γίνει για να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο;
"Να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, είναι απλό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ