ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Κρατάμε την εμφάνιση για να χτίσουμε στη συνέχεια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο μέρος και σημείωσε ότι από εδώ και πέρα το τριφύλλι θα παρουσιάζει καλύτερη εικόνα.

Το τελικό 1-1 αδικεί τον Παναθηναϊκό που έκανε μια καλή εμφάνιση το δεύτερο μέρος και άφησε ικανοποιημένο τον Μαρίνο Ουζουνίδη σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο 48χρονος τεχνικός ερωτήθηκε για την διαιτησία και απάντησε ότι τον καλύπτει η ανακοίνωση που έβγαλε η πράσινη ΠΑΕ ενώ σημείωσε πως από εδώ και πέρα η ομάδα θα γίνεται καλύτερη.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Σ' ένα αναμενόμενο για όλους μας κακό αγωνιστικό χώρο τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά, έπαιξαν καλά δημιούργησαν ευκαιρίες και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, κάναμε τις ευκαιρίες που έπρεπε. Δυστυχώς ένα διαιτητικό λάθος και ένα ατομικό από την πλευρά μας, μας έφερε να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, η εικόνα ήταν τέτοια που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Έχουν έρθει και κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, σιγά σιγά θα αρχίσουμε να δουλεύουμε περισσότερο ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και να έχουμε σταθερότητα σαν ομάδα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ, έχει μια καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή και εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα για το κύπελλο".

Αν οι επιστροφές Εμποκού και Κουλιμπαλί βοήθησαν στην βελτίωση της ομάδας:
"Ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο Γενάρη. Τώρα με τις προσθήκες έχουμε και περισσότερες επιλογές ελπίζω και με την επάνοδο των τραυματιών να αυξήσουμε τον αριθμό και να είναι πιο πολλές οι επιλογές για μένα. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε καλή ομάδα. Πάλι θα πρέπει βέβαια να δημιουργήσουμε καινούρια ομάδα όμως οι παίκτες έχουν ποιότητα και ικανότητα και είμαι σίγουρος πως σιγά-σιγά η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει προς το καλύτερο".

Για τη διαιτησία και την ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Από τη στιγμή που έβγαλε η διοίκηση εγώ δεν έχω να πω κάτι για την διαιτησία"

Για το αν έρθουν και άλλοι παίκτες στην ομάδα:
"Θα δούμε. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεφύγουμε απ' αυτό. Το είχα πει και στη συνέντευξη πριν το ματς το ρόστερ μας είναι συγκεκριμένο αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο".

Για τον Τελάντερ και αν έχει θέμα τραυματισμού:
"O Τελάντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα δούμε αύριο και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Γιατί είναι ένα παιδί που ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, κέρδισε με το σπαθί του την θέση του στην ενδεκάδα και θα είναι κρίμα τώρα να έχει τραυματισμό. Βέβαια αυτά συμβαίνουν είχε πολύ καιρό να παίξει, πήρε συνεχόμενα παιχνίδια και σ’ αυτό το γήπεδο δεν ήταν και δύσκολο να τραυματιστεί κάποιος".

Για τους αναπληρωματικούς που είχε διαθέσιμους και ότι δεν υπήρχε άλλος επιθετικός πλην του Βλαχοδήμου:
"Πως δεν υπήρχε; Ο Χατζηγιοβάνης τι είναι; Ο Εμποκού μπορεί να παίξει, ο Κλωναρίδης μπορεί να παίξει. Το είχαμε στο μυαλό μας πως θα το γυρίζαμε σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ