ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την προσπάθεια της ομάδας του, στάθηκε στις απουσίες σημαντικών παικτών, αλλά και στο γεγονός πως το "τριφύλλι" είχε ευκαιρίες να πάρει την νίκη.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της εξ αναβολής 11ης αγωνιστιικής της Super League, σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές και φτωχό θέαμα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την προσπάθεια της ομάδας του, στάθηκε στις απουσίες σημαντικών παικτών, αλλά και στο γεγονός πως το "τριφύλλι" είχε ευκαιρίες να πάρει την νίκη.

"Νομίζω πως είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Σίγουρα θα μπορούσε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Παίζουν σχεδόν τα ίδια παιδιά συνέχεια. Οι επιλογές μας είναι μετρημένες. Όμως, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος απ' την προσπάθεια των παιδιών.

Μέχρι το τελευταίο λεπτό διεκδίκησαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Κυρίως, στο δεύτερο ημίχρονο αναγκάσαμε τον αντίπαλό μας σε παθητικό ρόλο. Δεν ήρθε το γκολ σε μία απ' τις φάσεις που κάναμε. Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Βλέπω τα παιδιά να έχουν διάθεση και να προσπαθούν. Ελπίζω σύντομα να γυρίσουμε κι άλλες ποδοσφαιριστές κοντά μας για να έχουμε και περισσότερες επιλογές", δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της NOVA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλα μηδέν στην Λεωφόρο, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, με ήρωα τον Μπάρκα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ