ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Δυο δύσκολα παιχνίδια με τον Αστέρα"

Ουζουνίδης: "Δυο δύσκολα παιχνίδια με τον Αστέρα"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Κισσαμικό πως το κέρδος για τους πράσινους ήταν η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών ενώ μίλησε και για τα παιχνίδια με τον Αστέρα.

Όπως και στην κάμερα του "COSMOTE TV" έτσι και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Κισσαμικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στα κέρδη του Παναθηναϊκού από την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό.

Αυτά ήταν η σοβαρότητα και η συγκέντρωση που έδειξαν οι πράσινοι αλλά και η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών. Επίσης ο 48χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στα ματς που έρχονται με τον Αστέρα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε τα εξής:

«Είναι λογικό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα για εμάς. Έτσι κι εμείς κάναμε αλλαγές, αλλά και οι αντίπαλοί μας άλλαξαν πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα τους, γιατί το 3-0 ήταν πολύ καθαρό σκορ. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα από τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που είχαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησαν αρκετά παρότι το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση για να παίξεις ακόμα πιο γρήγορα.

Το θετικό είναι ότι χρησιμοποιήσαμε και κάποια νέα παιδιά, αυτά ίσως σιγά-σιγά πρέπει να τα φέρουμε πιο κοντά στην πρώτη ομάδα κι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τα χρησιμοποιούμε λίγο περισσότερο.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε τα παιχνίδια με τον Αστέρα στην επόμενη φάση, που ξέρουμε ότι θα είναι δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια για εμάς.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού. Νομίζω ότι οι δυνατότητες τους είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που δείξανε στο σημερινό παιχνίδι και ελπίζω να ξαναβρούν σιγά-σιγά τον δρόμο τους και να κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ