ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Μπαξεβάνος: "Έχουμε ρίξει όλο το βάρος μας στο πρωτάθλημα"

Μπαξεβάνος: "Έχουμε ρίξει όλο το βάρος μας στο πρωτάθλημα"

Ο τεχνικός του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως για την ομάδα των Χανίων προέχει η μάχη του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα για όλους τους ανθρώπους της ομάδας των Χανίων λόγω της μάχης που έχει να δώσει η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου στο πρωτάθλημα ώστε να μπορέσει να ανέβει και άλλο στον μεταγραφικό πίνακα.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων σημείωσε πως η ομάδα του έκανε ένα κακό παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος που έκανε ο Κισσαμικός.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα αναφέρθηκε στην ενίσχυση της ομάδας του καθώς πλην του Μπουγουαϊδη θα αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ο οποίος αναμένεται στα Χανιά την Πέμπτη.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Όντως για εμάς σήμερα ήταν ένα κακό παιχνίδι. Νομίζω ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε σαν ομάδα και πολύ δίκαια ο Παναθηναϊκός, που ήταν ανώτερος σε όλο το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος ατομικά λάθη δικά μας έφτασε σε αυτό το σκορ.

Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Κυριακής, εκεί έχουμε ρίξει όλο μας το είναι, θέλουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλει πρώτα απ’ όλα πίστη και αυτοπεποίθηση και φάνηκε ακόμα και σήμερα ότι μας λείπει.

Να μπορέσουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να αρχίσουμε να μαζεύουμε τους βαθμούς που χρειάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που πολύ άνετα και δίκαια κέρδισε με αυτό το βαρύ για εμάς σκορ».

Για τα μεταγραφικά κι αν υπάρξει άλλη προσθήκη πέραν του Μπουγαΐδη:
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που περιμένουμε. Είναι πολιτική της ομάδας να μη λέει τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας και να χαλάνε τελευταία στιγμή. Είναι ένα παιδί που το περιμένουμε αύριο το πρωί, ας έρθει πρώτα στα Χανιά να τελειώσει με το καλό η μεταγραφή. Νομίζω ότι θα είναι μία σημαντική προσθήκη για εμάς και για τη συνέχεια μας στο πρωτάθλημα».

Για τη θέση που αγωνίζεται:
«Θα τα μάθετε όταν πρέπει. Είναι… πολυθεσίτης!»

TAGS ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ