ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όχι Εσιέν σε Ντάλας , περιμένει πρόταση από MLS και σκέφτεται Παναθηναϊκό

Όχι Εσιέν σε Ντάλας , περιμένει πρόταση από MLS και σκέφτεται Παναθηναϊκό
© EPA

Ο Μάικλ Εσιέν είπε όχι σε πρόταση που του έγινε από την Ντάλας, περιμένει πρόταση από το Ορλάντο του Κακά και έχει στα χέρια του και την προσφορά του Παναθηναϊκού για διετή συμβόλαιο και καλείται να πάρει την απόφαση του.

Ο Μάικλ Εσιέν παραμένει ο νούμερο ένα στόχος των πράσινων για την μεσαία γραμμή με τις επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές να είναι καθημερινές χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει ευτυχή κατάληξη.

Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες στην Αφρική ο Εσιέν έχει αρνηθεί ήδη μια πρόταση από το MLS και συγκεκριμένα από την FC Ntallas και περιμένει μια ακόμα πρόταση από το πρωτάθλημα της Αμερικής και συγκεκριμένα την ομάδα του Orlando στην οποία αγωνίζεται και ο πρώην συμπαίκτης του, ο Κακά.

Παράλληλα ο Εσιέν έχει στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού για διετές συμβόλαιο συνεργασίας την οποία και σκέφτεται χωρίς ακόμα να έχει δώσει την τελική του απάντηση στο τριφύλλι.

Απευθείας συζητήσεις με Αμπέντ

Σε ότι έχει να κάνει με τον Αμπέντ οι πράσινοι θέλουν να έχουν απευθείας συζητήσεις μαζί του και όχι με τον εκπρόσωπο του καθώς θεωρούν ότι κάνει παιχνίδι για να ανεβάσει και άλλο το συμβόλαιο του πελάτη του και φυσικά ο ίδιος να πάρει μεγαλύτερη προμήθεια.

Ο Αλγερινός θα ολοκληρώσει το Σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις του με την Νιούκαστλ και θα έρθει στην χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ