ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού

Όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Εγκρίθηκε, όπως αναμενόταν, η εκταμίευση του ομολογιακού δανείου ενώ ο Παναθηναϊκός δεν προσφεύγει οριστικά στο CAS μετά τα ίσα αποφάσισαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τριφυλλιού.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού το οποίο έπρεπε να αποφασίσει και να εγκρίνει το ομολογιακό δάνειο το οποίο είχαν ήδη συμφωνήσει να πάρουν οι πράσινοι και απλά χρειαζόταν την τυπική έγκριση του Δ.Σ.

Αυτό έγινε την Τρίτη απουσία του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου όπου εγκρίθηκε το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ προς το Τριφύλλι από εταιρεία συμφερόντων του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως από τα 5 εκ. ευρώ τα 3,5 ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί για κάποιες υποχρεώσεις που είχε το Τριφύλλι ενώ και το άλλο 1,5 άμεσα θα δοθεί και αυτό σε κάποια ζητήματα που έχουν ανοιχτά οι πράσινοι και τα οποία χρειάζονται άμεσα επίλυση.

Οριστικά δεν πάει στο CAS

Από εκεί και πέρα υπήρξε συζήτηση και για την μη αδειοδότηση του Παναθηναϊκού και το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Αποφασίστηκε οριστικά το Τριφύλλι να μην προχωρήσει την υπόθεση στο CAS και να βρεθούν τρόποι ώστε να γίνει πιο σκληρή η στάση των πράσινων προς την ΕΠΟ.

Το πιο αισιόδοξο μήνυμα που βγήκε από το Δ.Σ. είχε να κάνει με την διάθεση των διαρκείας του Τριφυλλιού καθώς ο κόσμος των πράσινων δείχνει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή ότι είναι δίπλα στην ομάδα και η έως τώρα διάθεση έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους πράσινους.

Επίσης ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι εργασίες στην Λεωφόρο οι οποίες θα συνεχιστούν έτσι ώστε το γήπεδο πλέον να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ στις 17 Αυγούστου. Δεν αποκλείεται όπως έγινε γνωστό στο Δ.Σ. κάποια έργα να συνεχίσουν να γίνονται και στην διάρκεια που θα έχει ξεκινήσει η σεζόν.

Ακόμη έγινε ενημέρωση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την Παιανία και το Απήλιον και ειπώθηκε πως οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο αθλητικό κέντρο στην Παιανία και παράλληλα να γίνεται η μεταφορά κάποιων πραγμάτων προς το νέο προπονητικό κέντρο ώστε να μπορέσει να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση από το ένα αθλητικό κέντρο στο άλλο.

Τέλος υπήρξε και μια ενημέρωση σχετικά με το τι γίνεται με τους παίκτες υπό παραχώρηση αλλά καμία κουβέντα σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν το οποίο χειρίζονται οι Νταμπίζας και Αναστασίου. Άλλωστε κανείς εκ των δυο δεν βρέθηκε στο Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ