ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστική συμφωνία με τον Μπεργκ

Οριστική συμφωνία με τον Μπεργκ
INTIME SPORTS

Οι εκκρεμότητες που απέμεναν, λύθηκαν και ο Μάρκους Μπεργκ συμφώνησε σε όλους τους όρους για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2018.

Συμφωνία σε όλα επιτεύχθηκε με τον Μάρκους Μπεργκ και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, σύντομα θα ισχύει η νέα μορφή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι εκκρεμότητες που έμεναν ανοιχτές στη διαπραγμάτευση του Λεωνίδα Βόκολου με τον ατζέντη του Σουηδού επιθετικού, επιλύθηκαν και σειρά παίρνει η υπογραφή των συμβολαίων.

Οι εκπρόσωποι του Μπεργκ αναμένονται στην Αθήνα στις αρχές Ιανουαρίου - μία πιθανότητα για τα τέλη Δεκέμβρη - και με την άφιξη τους θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Με το νέο συμβόλαιο, οι αποδοχές του Μπεργκ θα αυξηθούν, η διάρκεια της συνεργασίας θα επεκταθεί έως τον Ιούνιο του 2018 και η ΠΑΕ θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό επί των δικαιωμάτων του Σουηδού στράικερ.

Το μεγαλύτερο μέρος των συζητήσεων είχε υλοποιηθεί επιτυχώς, ωστόσο ορισμένοι όροι δεν είχαν συμφωνηθεί και η επίλυση τους ήταν αναγκαία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ