ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ονειρεμένο ντεμπούτο για Δώνη και Αποστολόπουλο

Ονειρεμένο ντεμπούτο για Δώνη και Αποστολόπουλο
INTIME SPORTS

Οι Χρήστος Δώνης και Κώστας Αποστολόπουλος πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με τον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις τους δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους.

Ιδιαίτερη ήταν η αναμέτρηση με την Προοδευτική για τους Χρήστο Δώνη και Κώστα Αποστολόπουλο με τους δυο άσους να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα.

Ο Δώνης μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι θέλει να δικαιώσει τους προπονητές του και να πάρει και άλλες ευκαιρίες ενώ στάθηκε στην παρουσία τόσων παιδιών από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα.

Από την πλευρά του ο Αποστολόπουλος έκανε λόγο για ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στις δηλώσεις του υποστηρίζοντας ότι το περίμενε καιρό και τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να πάρει και άλλες ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Δώνης είπε: "Είμαι χαρούμενος που έπαιξα. Κάναμε το καθήκον μας και προχωράμε. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη".

Τι σου ζήτησε ο προπονητής πριν γίνεις αλλαγή;
"Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός λόγω της βροχής. Προσπαθήσαμε και νικήσαμε με ευρύ σκορ. Αυτό θέλαμε, για να είμαστε άνετοι στον επαναληπτικό. Χάρηκα που έκανα ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τον προπονητή μου και να δείξω ότι θα είμαι εδώ, όποτε με χρειαστεί".

Πλέον, ο στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου;
" Είναι ένας σημαντικός τίτλος και θέλουμε να τον κατακτήσουμε".

Το σχόλιο σου για το ματς της Νέας Σμύρνης;
"Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά αν είμαστε όπως πρέπει, θα νικήσουμε".

Πως νιώθεις που παίζεις με τόσους συμπαίκτες σου από τη Νέων;
"Είναι ωραίο να τους βλέπω δίπλα μου. Είναι θετικό και για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει μέλλον. Παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και έχουμε καλή συνεργασία".

Αποστολόπουλος: "Ονειρεμένο ντεμπούτο"

"Ήταν ένα καλό ντεμπούτο για μένα. Ονειρεμένο. Το περίμενα πάρα πολύ καιρό. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, που μου έδωσαν την ευκαιρία. Κρατάω το κεφάλι κάτω και συνεχίζω την πολλή δουλειά, για να υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες".

Τι σκέφτηκες όταν ο προπονητής σου είπε να μπεις;
"Δεν σκέφτηκα κάτι συγκεκριμένο, προσπάθησα να εφαρμόσω τις οδηγίες του. Χρειάζομαι δουλειά θα προσπαθήσω να κερδίσω και άλλη ευκαιρία, προκειμένου κάποια στιγμή να ενσωματωθώ στην ομάδα. Εγώ πιστεύω στις δυνατότητες μου και όποτε μου ζητηθεί, θα είμαι εκεί".

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεται με τους πρώην συμπαίκτες σου στην ακαδημία;
"Στην ακαδημία γίνεται τρομερή δουλειά, οι προπονητές δίνουν το 100% και το αποτέλεσμα φαίνεται στο γήπεδο".

Φουρλάνος: "Επαγγελματική νίκη"

Τέλος ο Σπύρος Φουρλάνος μίλησε για αποτελεσματική και επαγγελματική νίκη:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: " Η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε αποτελεσματικά και επαγγελματικά. Ήταν μία καλή εμφάνιση, αλλά δεν σταματάμε εδώ".

Για το ματς με τον Πανιώνιο: " Ο Πανιώνιος έχει δείξει ότι έχει μία πολύ καλή ομάδα, εμείς όμως έχουμε πολλές λύσεις. Νομίζω ότι με σοβαρότητα, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

Για την εξασφάλιση της πρόκρισης: " Είναι σημαντικό, ειδικά όταν ακολουθεί ένα ντέρμπι, να παίρνεις θετικά αποτελέσματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ