ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι παρόντες στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Όλοι παρόντες στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αναστασίου να υπολογίζει κανονικά όλους τους διεθνείς.

Τη σύντομη προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός, αφού πλην της προπόνηση της Πέμπτης, η ομάδα θα προπονηθεί μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο.

Η ημέρα κύλησε ευχάριστα για τον Γιάννη Αναστασίου, διότι όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν υγιείς από τις υποχρεώσεις των Εθνικών τους ομάδων και γυμνάστηκαν κανονικά. Συνεπώς, ο προπονητής του Τριφυλλιού καλείται να διαχειριστεί την κόπωση τους, αλλά τους υπολογίζει κανονικά για το κυριακάτικο ματς.

Αναφορικά με την ενδεκάδα του αγώνα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν άνοιξε τα χαρτιά του και μάλλον θα περιμένει και τις επόμενες δύο προπονήσεις ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αποστολόπουλος, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ