ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Όλοι Λεωφόρο"

"Όλοι Λεωφόρο"
INTIME SPORTS

Οι Κοτσόλης, Ζέκα και Μπεργκ καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού με την αγορά διαρκείας για τη νέα σεζόν. (VIDEO)

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τον Παναθηναϊκό την φετινή σεζόν πηγαίνει πολύ καλά καθώς ήδη 4.000 έχουν κάνει φτερά αλλά στόχος των πράσινων είναι φέτος να δοθούν και τα 10.000 που έχουν βγει προς διάθεση πως μπορούν να φτάσουν στον στόχο τους.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενώ ίσως πριν τα τέλη του Ιουλίου θα κληθούν να δώσουν το πρώτου τους Ευρωπαϊκό ματς στην Λεωφόρο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οπότε είναι λογικό η κίνηση στις κάρτες διαρκείας να παρουσιάσει μεγάλη κίνηση το επόμενο διάστημα. Την ίδια ώρα οι Κοτσόλης, Μπεργκ και Ζέκα μέσω ενός νέου βίντεο, διαφημιστική καμπάνια, καλούν τον κόσμο να κλείσει θέση στην Λεωφόρο και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να γίνει ακόμα πιο ισχυρός.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού στο βίντεο προώθησης μιλούν όλοι τους ελληνικά με τον Μπεργκ να καλεί όλο τον κόσμο στην Λεωφόρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ