ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι σκέψεις του Αναστασίου για Νόριτς

Οι σκέψεις του Αναστασίου για Νόριτς
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει την ευκαιρία κόντρα στην Νόριτς να τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού αλλά και να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής σε Σίλντενφελντ, Αμπεΐντ, Καρέλη και Μπέργκ. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση.

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό μετά από αυτό κόντρα στην Λάτσιο δίνει σήμερα στις 17:00 στην Αγγλία ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Νόριτς.

Το ματς αυτό δίνει την ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να τεστάρει τις δυνάμεις της ομάδας του και να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι παίκτες καθώς και πόσο έχουν ενσωματωθεί στο τριφύλλι.

Ο λόγος κυρίως για τους νεοαποκτηθέντες πράσινους και συγκεκριμένα τους Σίλντενφελντ, Αμπεΐντ και Καρέλη που δεν μετράνε ούτε δέκα μέρες στον Παναθηναϊκό.

Οι τρεις τους θα βρεθούν πιθανότατα στο αρχικό σχήμα της ομάδας και θα πάρουν και πάλι αρκετό χρόνο συμμετοχής όπως και στο φιλικό με την Λάτσιο. Άλλωστε το ματς με την Νόριτς αποτελεί πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μπεργκ. Ο Σουηδός δεν θα ξεκινήσει πιθανότατα, όπως έγινε και στο φιλικό με την Λάτσιο αλλά το πιθανότερο είναι να μπει από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ώστε να παίξει τουλάχιστον 45 λεπτά.

Το πιθανότερο είναι πως η ενδεκάδα του Τριφυλλιού σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Λάτσιο θα έχει μόνο μια αλλαγή και αυτή θα έχει να κάνει με τη μη συμμετοχή του τραυματία Ζέκα. Μένει να δούμε ποιος θα πάρει την θέση του και αν ο Αναστασίου θα προτιμήσει τον Λαγό ως αμυντικό χαφ βάζοντας τον Μέντες λίγο πιο μπροστά ή τον Δώνη.

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νόριτς έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή το βράδυ με τους ιθύνοντες του συλλόγου της Αγγλίας να φροντίζουν να παρέχουν όχι χρειάστηκε στο Τριφύλλι και στον Γιάννη Αναστασίου.

Το θετικό για τον 40χρονο τεχνικό μετά το απρόοπτο με τον Ζέκα στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν πως όλοι οι πράσινοι προπονήθηκαν χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και έτσι ο Έλληνας προπονητής μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του που έχουν ταξιδέψει στην Αγγλία.

Σε ότι έχει να κάνει με αυτή καθ' αυτή την προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων και τέλος ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ