ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι σίγουροι και ο Ατζαγκούν

Οι σίγουροι και ο Ατζαγκούν
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου προβληματίζεται για μια θέση αναφορικά με την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ με τον Ατζαγκούν να έχει το προβάδισμα έναντι του Ντίνα.

Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Εμίρ Μπαϊράμι που προόριζε για βασικό αναζητά ο Γιάννης Αναστασίου για να συμπληρώσει την ενδεκάδα του Τριφυλλιού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το Σάββατο το βράδυ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δείχνει να προβληματίζεται για το ποιος εκ των Ατζαγκούν ή Ντίνα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα με τον Νιγηριανό όμως να είναι αυτός που έχει το προβάδισμα.

Οι δέκα σίγουροι είναι ο Καπίνο κάτω από το τέρμα με τους Μαρινάκη και Νάνο στα δυο άκρα της άμυνας ενώ το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται και πάλι από τους Ρισβάνη και Τριανταφυλλόπουλο.

Μπροστά τους ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός έχοντας δίπλα του ως εσωτερικούς μέσους τον Πράνιτς και τον Ζέκα. Δυο παίκτες με ποιότητα και εμπειρία για να κάνουν το παιχνίδι των πράσινων.

Οι δυο ακόμα σίγουροι είναι ο Αμπεΐντ και ο Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Μένει έτσι μια θέση στην πράσινη ενδεκάδα για την οποία όπως σημειώσαμε το προβάδισμα έχει ο Ατζαγκούν ο οποίος προέρχεται και από μια καλή εμφάνιση και γκολ κόντρα στον Πλατανιά και σίγουρα και η ψυχολογία του είναι στα ύψη μετά το θετικό του ντεμπούτο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ