ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από βασικός... εκτός αποστολής λόγω ίωσης ο Μπαϊράμι

Από βασικός... εκτός αποστολής λόγω ίωσης ο Μπαϊράμι
INTIME SPORTS

Ο Εμίρ Μπαϊράμι ο οποίος προοριζόταν για το αρχικό σχήμα των πράσινων στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ έμεινε τελικά εκτός αποστολής καθώς δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης την Παρασκευή. Μέσα οι Σίλντενφελντ και Μέντες εκτός ο Κουτρουμπής.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Σαββάτου (21/9) έμεινε τελικά ο Εμίρ Μπαϊράμι παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν πως θα ξεκινήσει βασικός μετά τις δοκιμές του Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Σουηδός άσος έμεινε εκτός όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά επειδή λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής, την τελευταία πριν το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα στην 20άδα που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής σε αντίθεση με τους Σίλντενφελντ και Μέντες οι οποίοι θα δώσουν το παρών.

Χαρακτηριστικά στη σημερινή προπόνηση στο «Απήλιον» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με δίτερμα και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Δώνης και Κουσίδης την ίδια ώρα που οι Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος και Σταματάκης προπονήθηκαν με την ομάδα Κ-20.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:

Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κουτρουμπής, Φιγκερόα, Αποστολόπουλος και Μπαλμπόα και σίγουρα έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του πρώτου με τον Γιάννη Αναστασίου να τον αφήνει εκτός 20άδας βλέποντας ότι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ