ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι εξηγήσεις του Φάμπρι και η εμπιστοσύνη

Οι εξηγήσεις του Φάμπρι και η εμπιστοσύνη
Φάμπρι INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην εισπράττουν το λάθος μήνυμα από τα "σκληρά" λόγια του και δήλωσε σίγουρος ότι με δουλειά, θα αλλάξουν την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Τους τόνους της έντασης που δημιουργήθηκε με τους ποδοσφαιριστές, επιχείρησε να ρίξει στην προπόνηση της Δευτέρας ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ.

Ο Ισπανός προπονητής εξήγησε τους λόγους της "επίθεσης" του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά.

Επειδή κατάλαβε ότι τα λεγόμενα του προκάλεσαν αναταραχή και έφεραν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσε, έκανε μία μικρή στροφή...

"Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο τελευταίο τέταρτο, με έβγαλε εκτός εαυτού. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνουμε τέτοιο πράγμα, σε ένα ματς που το ελέγχουμε και από το πουθενά, να δεχόμαστε την ισοφάριση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και εξοργίστηκα"τόνισε ο Φάμπρι.

Ακολούθως, απευθύνθηκε στον Ζέκα, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να πάρει προσωπικά τις δριμύτατες παρατηρήσεις: "Αυτό που έγινε, δεν έχει να κάνει με εσένα. Όσα λέω σε σένα, αφορούν όλη την ομάδα. Δεν θέλω να πιστέψεις ότι έχω κάτι μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλον. Αυτό δεν είναι αλήθεια".

Κατόπιν, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του ρόστερ: "Πιστεύω σε εσάς. Σας πιστεύω πάρα πολύ και το εννοώ. Είστε παίκτες αξίας και από εδώ και στο εξής πρέπει να αλλάξετε αγωνιστικό πρόσωπο. Σταματήστε να αδικείτε τον εαυτό σας. Με δουλειά, θα τα καταφέρουμε".

Τακτική και παρατηρήσεις

Με το κλίμα να είναι σαφώς πιο ήρεμο σε σύγκριση με το Σαββατοκύριακο, ο Φάμπρι ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που εντόπισε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο του μαυροπίνακα, σχεδίαζε το σύστημα και σημείωνε πως θέλει να κινείται κάθε ποδοσφαιριστής, τόσο στο δημιουργικό κομμάτι, όσο και στην ανασταλτική λειτουργία.

Ακόμα, έδειξε βίντεο με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες οι οποίες εφαρμόζουν επιτυχώς (σύμφωνα με τον Φάμπρι) το 4-2-3-1 και εξηγούσε στους ποδοσφαιριστές του, τον τρόπο με τον οποίο αυτό το σύστημα θα ωφελήσει τον Παναθηναϊκό και πως οι ίδιοι, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του.

Αμφίβολος με Πλατανιά ο Καρνέζης

Χωρίς τον Ορέστη Καρνέζη είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στα Χανιά, για τον επαναληπτικό αγώνα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πλατανιά.

Ο βασικός γκολκίπερ του Τριφυλλιού δεν προπονήθηκε τη Δευτέρας, εξαιτίας μίας ίωσης που τον έχει προσβάλει και το πιθανότερο είναι πως θα μείνει στην Αθήνα, προκειμένου να αναρρώσει. Στην περίπτωση αυτή, την εστία θα υπερασπιστεί ο Στέφανος Καπίνο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον του Πανθρακικού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και δίτερμα.

Ο Χουχούμης έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Πίντο θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ