ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάλυση την... Δευτέρα και παράπονα για διαρροές

Ανάλυση την... Δευτέρα και παράπονα για διαρροές
INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι προανήγγειλε στους ποδοσφαιριστές του ανάλυση και εκτενή κουβέντα για το ματς με τον Πανθρακικό την Δευτέρα ενώ έκανε παράπονα για τις διαρροές σε Ελευθεράκη και Κωνσταντίνου.

Μετά τις βαριές κουβέντες και την σκληρή κριτική κατά των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον Πανθρακικό από τον Φάμπρι όλοι περίμεναν πως θα κυλούσε η Κυριακή και αν θα είχαμε νέο.. ντου από τον Ισπανό τεχνικό.

Ο 57χρονος προπονητής δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αλλά αντίθετα τους προανήγγειλε ότι την Δευτέρα θα γίνει ένα... γκρουπ θέραπι ώστε να δουν όλοι τι έφταιξε στο ματς με τον Πανθρακικό και ζητώντας και την άποψη των ίδιων.

Ο Φάμπρι είπε μεταξύ άλλων: "Θέλω να ηρεμήσετε και θα τα πούμε αύριο για το τι έφταιξε στο ματς με τον Πανθρακικό. Θα δούμε αναλυτικά τα λάθη μας και θα συζητήσουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι σας έπιασε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και οπισθοχωρήσατε. Θα τα πούμε όμως αναλυτικά αύριο".

Παράπονα για τις διαρροές

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όμως δεν ήταν τόσο ήρεμος μιλώντας προς τους Κώστα Ελευθεράκη και τον Βασίλη Κωνσταντίνου με αφορμή τις διαρροές των ομιλιών του προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Ισπανός έκανε αρκετά παράπονα προς τους δυο παλαίμαχους του Τριφυλλιού λέγοντας ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει και πως σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει την ομάδα καθώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια και όμως γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

Ο 57χρονος τεχνικός εξάλλου είδε σε διάστημα δέκα ημερών να βγαίνουν δυο ομιλίες του χαρτί και καλαμάρι στα Μ.Μ.Ε. και αυτό δεν του άρεσε καθόλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ