ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι δυο δρόμοι του Παναθηναϊκού

Οι δυο δρόμοι του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η τελευταία εβδομάδα πριν τις αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ έφτασε και πλέον στον Παναθηναϊκό υπάρχουν μόνο δυο δρόμοι.

Ο χρόνος, δυστυχώς για κάποιους, προχωρά μόνο μπροστά και πλέον δεν περισσεύει καθόλου στην περίπτωση του Παναθηναϊκού (και της ΑΕΚ).

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η διοίκηση των πράσινων (όσοι έμειναν δηλαδή) θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει όλες τις οφειλές προς τρίτους και να παρουσιάσει ένα πειστικό πλάνο στην ΟΥΕΦΑ.

Στον Παναθηναϊκό βέβαια όλα βρίσκονται στην αέρα και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η παρουσία του Δημήτρη Γόντικα στην προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα (ίσως και Τρίτη), όπου θα ξεκαθαρίσει στους παίκτες το τοπίο.

Οι πληροφορίες πάντως, όσον αφορά το μέλλον, αναφέρουν πως θα πάμε αναγκαστικά σε δυο δρόμους.

Δυο δρόμους έχει η ζωή...

--- Όπως διέρρευσε την Κυριακή υπάρχει μία μικρή αισιοδοξία πως θα τα βρουν Βγενόπουλος και Βαρδινογιάννης στο θέμα της ΓΗΠΕΛ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπορεί να έχει παρκάρει τις μετοχές του, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις ίσως θελήσει να δώσει ένα τέλος.
Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα θα αναγκάσει και τον Ανδρέα Βγενόπουλο να κάνει πράξη τα λεγόμενα του, βάζοντας 15 εκ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

--- Ο άλλος δρόμος είναι και δύσκολος και λίγο αισιόδοξος. Μετά τη δήλωση του Παύλου Γιαννακόπουλου πως δεν θα αφήσουν τον Παναθηναϊκό στην τύχη του, το σενάριο που κυκλοφορεί λέει το εξής:

Αν οι δυο μεγαλομέτοχοι δεν κάνουν καμία κίνηση, τότε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με το 10% θα κάνει διοίκηση, με την οικογένεια Γιαννακόπουλου να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Παρασκευή κοντή γιορτή

Όπως και να έχει όλα τα παραπάνω αφορούν την Γενική Συνέλευση του Απριλίου, όμως εκείνο που καίει είναι αυτό που γράψαμε στην αρχή.

Θα γίνει μια προσπάθεια να βρεθεί λύση με τους παίκτες που τους οφείλονται χρήματα σε πρώτη φάση, έτσι ώστε να περάσει το πρώτο εμπόδιο ο Παναθηναϊκός, και στη συνέχεια τον Ιούνιο θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή ή όχι των πράσινων στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ