ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι αριθμοί του Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός

Οι αριθμοί του Αϊντχόφεν-Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η διαφορά που χωρίζει την Αϊντχόφεν με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη αλλά οι αριθμοί δείχνουν τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στην έως τώρα πορεία τους στο Europa League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης την Αϊντχόφεν έχοντας μια πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα σε μια ομάδα που αυτό το διάστημα δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από το τριφύλλι και να έχει το πάνω χέρι.

Οι πράσινοι πλην της πλούσιας ευρωπαϊκής τους ιστορίας και το "βάρος" της φανέλας έχουν και έναν ακόμα λόγο να ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν ένα αποτέλεσμα στο "Philips Stadium".

Αυτός είναι οι αριθμοί που δείχνουν οι στατιστικές κατηγορίες μετά τα δυο πρώτα ματς του Europa League όπου οι διαφορές στις στατιστικές κατηγορίες δεν είναι τόσο μεγάλες για την Αϊντχόφεν και τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές η "PSV" έχει μια νίκη και μια ήττα, έχει τρεις βαθμούς και το σύνολο των τερμάτων της είναι 1-1.

Αντιθέτως ο Παναθηναϊκός έχει γνωρίσει δυο ήττες από Ντινάμο και Εστορίλ έχοντας πετύχει ένα τέρμα και έχοντας δεχτεί τέσσερα.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στους δυο συλλόγους. Χαρακτηριστικά η Αϊντχόφεν έχει κατοχή 56% και ο Παναθηναϊκός 49%.

Οι συνολικές προσπάθειες για γκολ είναι 26 για τους Ολλανδούς και 17 για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αλλά αυτές προς τον στόχο είναι 9 και για τις δυο ομάδες. Την ίδια ώρα 13 έχουν πάει εκτός στόχου για την "PSV" και 4 έχουν μπλοκαριστεί. Σε αντίθεση για τον Παναθηναϊκό 7 έχουν πάει εκτός στόχου και 1 έχει μπλοκαριστεί.

Περισσότερα κόρνερ το τριφύλλι

Τα κόρνερ που έχει κερδίσει η Αϊντχόφεν είναι 12 και ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει 13, το μοναδικό σημείο όπου υπερισχύει το τριφύλλι.

Ισορροπία υπάρχει και στα οφσάιντ με τέσσερα για κάθε ομάδα σε αυτά τα δυο πρώτα ματς ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις κίτρινες κάρτες οι Ολλανδοί την έχουν αντικρίσει 3 φορές και οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν δει την κίτρινη κάρτα δυο φορές.

Οι ποδοσφαιριστές της "PSV" έχουν και περισσότερα φάουλ καθώς μέχρι στιγμής έχουν δώσει 27 σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έχει δώσει 24. Έχουν κερδίσει όμως και περισσότερα και συγκεκριμένα 33 ενώ την ίδια ώρα το τριφύλλι μόλις 25.

Φυσικά οι αριθμοί δεν παίζουν μπάλα και άλλες φορές λένε την αλήθεια και άλλες όχι. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη το βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της "PSV" με τους πράσινους να κυνηγάνε την πρώτη τους νίκη.

Ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα των δυο ομάδων στις πρώτες αγωνιστικές:

1η Αγωνιστική

Αϊντχόφεν-Εστορίλ 1-0

Παναθηναϊκός-Ντινάμο Μόσχας 1-2

2η Αγωνιστική

Ντινάμο Μόσχας-Αϊντχόφεν 1-0

Εστορίλ-Παναθηναϊκός 2-0

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ