ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι απαντήσεις του Βγενόπουλου στον Τζίγγερ

Οι απαντήσεις του Βγενόπουλου στον Τζίγγερ
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μέσω "κύκλων" απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δίνοντας την δική του άποψη για την ΓΗΠΕΛ και την συμφωνία που δεν τηρήθηκε.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη ήρθε και η απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου μέσω "κύκλων" καθώς εκ πρώτης άποψης ο δεύτερος τη τάξει μεγαλομέτοχος δεν ήθελε να τοποθετηθεί επίσημα.

Ο "Mr MIG" αναφέρθηκε και αυτός στο θέμα της ΓΗΠΕΛ και τη συμφωνία που είχε υπάρξει τον Σεπτέμβριο του 2010.

Αναφορικά με το γηπεδικό, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τόνιζε στο περιβάλλον του ότι η ΓΗΠΕΛ δεν ανακαλύφθηκε το 2011, όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αντίθετα μάλιστα, ήταν κάτι που είχε συζητηθεί και συμφωνηθεί στη συνάντηση των δύο και του Νικόλα Πατέρα, τον Σεπτέμβριο του 2010 στο ξενοδοχείο Plaza.

Σύμφωνα με τον "Mr MIG", αυτός ήταν ένας από τους όρους της συμφωνίας που δεν είχε τηρήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ήταν γραμμένος στο χαρτί που κρατούσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξερχόμενος.

Το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί στην αγωγή που έχει καταθέσει ο Βαρδινογιάννης εναντίον του Βγενόπουλου και θα κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του δεύτερου ο Νικόλας Πατέρας, δηλαδή ο μόνος που ήταν παρών στη συνάντηση και μπορεί να αναφέρει επακριβώς όσα ειπώθηκαν.

Η μαρτυρία του Πατέρα, όπως και το έγγραφο, θα χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο από την υπερασπιστική γραμμή του Ανδρέα Βγενόπουλου. Ισχύει πάντως ότι το έγγραφο δεν έφερε υπογραφές, αφού δεν ήταν επίσημο και απλά αποτέλεσε έναν οδηγό για τη πορεία των συζητήσεων των δύο πλευρών.

"Ενόχλησε" ο Ξυλάς

Στη δήλωση του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει ότι η Διπλή Ανάπλαση είχε την έγκριση όλων των μετόχων και των εκτελεστικών οργάνων της ΠΑΕ, αλλά και ότι κανένας μέτοχος δεν εξέφρασε την αντίρρηση του. Αυτό δεν ισχύει, εφόσον ο Γιάννης Ξυλάς, μέλος του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, είχε εκφράσει μέσω επιστολών τις αντιρρήσεις του και είχε ζητήσει ενημέρωση για μία σειρά ζητημάτων. Οι επιστολές αυτές μάλιστα είχαν δει το φως της δημοσιότητας μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ήξερε, δεν προέβλεψε

Ακόμα, σχετικά με την κατηγορία που του προσάπτει ο Τζίγγερ αναφορικά με τη στάση που τήρησε στα επεισόδια του ντέρμπι, ο Βγενόπουλος σημείωνε ότι η δήλωση που έκανε έγινε ενώ προσερχόταν στο "Σπύρος Λούης".

Τότε, είχε ήδη ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί πριν τη σέντρα και τα λεγόμενα του καλύπτουν τα έκτροπα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης, σε σχέση με το ζήτημα που προέκυψε με τον Νικόλα Πατέρα, συνεργάτες του "Mr MIG" τόνιζαν ότι οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλή σχέση και μιλάνε καθημερινά. Για αυτό άλλωστε, ο Βγενόπουλος έχει ζητήσει από τον πρώην πρόεδρο του Τριφυλλιού να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στην αγωγή.

Απλά το πρωί της Δευτέρας ο Πατέρας έλαβε κλήση από τον εισαγγελέα για να καταθέσει για το ζήτημα και θεώρησε ότι αυτή προέρχεται από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Κάτι που προς στιγμή προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του, διότι δεν είχαν συνεννοηθεί προηγουμένως. Ωστόσο υπήρξε επικοινωνία και η παρεξήγηση λύθηκε, αφού ο εισαγγελέας έδρασε αυτεπάγγελτα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ