ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για νίκη και... άδεια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη στα αποδυτήρια της Τούμπας τόσο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και για την μια εβδομάδα έξτρα άδειας που ανακοίνωσε ο 48χρονος τεχνικός.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Τούμπα επικρατώντας με 3-2 δείχνοντας ψυχή, μαγκιά και καρδιά. Μια νίκη που διευκολύνει τα πράγματα για την προετοιμασία των πράσινων σε σχέση με ότι ίσχυε μέχρι τώρα.

Το τριφύλλι ουσιαστικά με αυτή τη νίκη εξασφάλισε σίγουρα την τρίτη θέση των play offs και κατά συνέπεια θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στις 27 Ιουλίου.

Κάτι που δίνει το δικαίωμα φυσικά για περισσότερο χρόνο άδειας στους πράσινους με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να περιμένουν πως και πως από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τους το ανακοινώσει μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Και ο 48χρονος τεχνικός όπως δείχνει και το βίντο είχε όρεξη για πλάκα και παζάρια: "Θέλετε να γυρίσουμε στις 24 ή στις 27, κάπου ενδιάμεσα στις 26".

Κάτι το οποίο σημαίνει πως η προετοιμασία των πράσινων πάει σίγουρα μια εβδομάδα πίσω από τον αρχικό προγραμματισμό, ήταν για τις 19/6.

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση από πλευράς Ουζουνίδη οι παίκτες του τριφυλλιού, Έλληνες και ξένοι φώναζαν συνέχεια "εικόσι έξι, είκοσι έξι".

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ