ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι μετεγγραφικές προτεραιότητες του Στραματσόνι

Οι μετεγγραφικές προτεραιότητες του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο ο Αντρέα Στραματσόνι και οριοθετήθηκαν οι στόχοι του Παναθηναϊκού για την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, συναντήθηκε χθες (15/6) με τον Γιάννη Αλαφούζο και οριοθετήθηκαν οι μετεγγραφικοί στόχοι της ομάδας και η σειρά προτεραιότητάς τους με βάση τα "θέλω" και τις ανάγκες του Ιταλού.

Βασική προτεραιότητα του "Στράμα" αποτελεί η απόκτηση επιθετικού, καθώς είναι άγνωστο αν θα υπάρξει κρούση για τον Μάρκους Μπεργκ, ο Μλάντεν Πέτριτς σταμάτησε, ο Μαμούτε αποτελεί παρελθόν και ο Λέτο είναι άγνωστο αν θα μπορεί να βγάζει σερί 90λεπτα.

Σύμφωνα με τη "Live Sport", εκεί στοχεύει πρώτα απ' όλα ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να... ησυχάσει με το θέμα του φορ. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που εξετάζονται και στόχος είναι να κλείσει άμεσα το θέμα, ώστε να προχωρήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός.

Η ΠΑΕ είναι έτοιμη να κάνει οικονομική υπέρβαση, αν χρειαστεί, για το θέμα του επιθετικού, ακόμα και αν αφορά δανεισμό ποδοσφαιριστή. Θα δοθεί ένα διόλου αξιοσέβαστο ποσό για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Από 'κει και πέρα, έχουμε την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Πρώτα να έρθει ένα οκτάρι όπως ο Ουακάσο ή ο Κρίσετινγκ και μετέπειτα ένας αμυντικός μέσος.

Τέλος, έχουμε και την ενίσχυση της άμυνας που είναι πολύ σημαντική. Αρχικά με αριστερό μπακ και στην συνέχεια με παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας. Θέλει και κεντρικό αμυντικό η ομάδα, αλλά αυτό εξαρτάται από το τι θα γίνει με τον Σέρχιο Σάντσεθ.

Εν ολίγοις, στο μυαλό του Στραματσόνι υπάρχει το πλάνο, έχουν οριοθετηθεί οι στόχοι και στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" ξεκινούν την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ για τη νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα και στην Ευρώπη.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ