ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Off για 15 ημέρες ο Νίνης

Off για 15 ημέρες ο Νίνης
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 15 ημέρες, αφού στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη, υπέστη ρήξη έσω πλάγιου.

Δεν πρόλαβε να ενσωματωθεί στις επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ο Σωτήρης Νίνης και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετές ημέρες.

Η διάγνωση που προέκυψε από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας, αναφέρει ότι έχει υποστεί ρήξη πρώτου βαθμού έσω πλαγίου στον δεξιό σύνδεσμο και η αποκατάστασή του υπολογίζεται στις δυο εβδομάδες.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Νίνης τα είχε με την ατυχία του, αφού περίμενε όσο τίποτα άλλο την επιστροφή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τελικά, τραυματίστηκε στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα.

Για αυτό, άλλωστε, παρά τον τραυματισμό του, δεν αποχώρησε αλλά συνέχισε το ματς ως τη λήξη του. Πλέον, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο μεταξύ, με προπόνηση στο Κορωπί άρχισαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα την προετοιμασία τους για το ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη 14/1 στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, μετά ασκήσεις με πάσες, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπούι προπονήθηκε ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη 13/1 στις 17:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ