ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τζίγγερ ζήτησε δέσμευση εντός συνόρων των χρημάτων

Ο Τζίγγερ ζήτησε δέσμευση εντός συνόρων των χρημάτων

Την δέσμευση των 15.000.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα ζήτησε η πλευρά του Τζίγγερ από τους Σαουδάραβες επενδυτές. Αναμονή της ψήφισης της τροποποίησης του αθλητικού νόμου για την επίλυση του θέματος.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό με την είσοδο του 2012.

Οι Σαουδαράβες επενδυτές που θέλουν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού, περιμένουν με αγωνία τον μήνα αυτό την επικείμενη ψήφιση του αθλητικού νόμου και την οριστική επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.prasinanea.gr, η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ζήτησε από τους Σαουδάραβες επενδυτές να δεσμεύσουν σε λογαριασμό ελληνικής τράπεζας τα 15 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονται για την ΑΜΚ.

Οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου έχουν διαπιστώσει ότι τα χρήματα "φαίνονται" κατατεθειμένα σε σαουδαραβική τράπεζα, αλλά επιθυμούν να τα "δουν" και στη χώρα μας.

Από μέρους των υποψήφιων ιδιοκτητών του Τριφυλλιού δεν εκφράστηκε αντίρρηση και ο σχεδιασμός τους προβλέπει ότι θα υπάρξει μεταφορά του ποσού σε ελληνική τράπεζα εντός της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, υπάρχει η πιθανότητα ορισμένα από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το fund, να ταξιδέψουν στη χώρα μας, για να έχουν απ' ευθείας επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η ενημέρωση που έχουν είναι ότι η ψήφιση του νόμου προχωρά κανονικά και σχεδιάζουν να συζητήσουν με τον μεγαλομέτοχο του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ