ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Μπαϊράμι υπολογίζεται"

"Ο Μπαϊράμι υπολογίζεται"
INTIME SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό διέψευσαν ότι υπάρχει πρόθεση αποδέσμευσης του Εμίρ Μπαϊράμι και τόνισαν ότι η τεχνική ηγεσία τον υπολογίζει για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Στην έξοδο του "Απόστολος Νικολαΐδης" έφερε τον Εμίρ Μπαϊράμι ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, στο φύλλο του Μεγάλου Σαββάτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διοικούντες είχαν σκοπό να τον καλέσουν και να συζητήσουν για τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο έχει τετραετή διάρκεια.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ κινήθηκαν άμεσα και διέψευσαν το ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας ότι ο Σουηδός εξτρέμ υπολογίζεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του.

"Ο Μπαϊράμι έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο και όχι απλά δεν έχει τεθεί κανένα θέμα διακοπής της συνεργασίας μαζί του, αλλά αντιθέτως σε πρόσφατη κουβέντα που έγινε με τον παίκτη του τονίστηκε ότι τον περιμένουμε μαζί μας τη νέα χρονιά και δεν υπάρχει η παραμικρή αρνητική σκέψη και αμφιβολία γι’ αυτόν.

Οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώθηκαν φέτος για τον Εμίρ, δεν βοήθησαν να αξιολογηθεί και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να του δώσει όλο το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται για να γυρίσει κοντά μας δυνατός και να δώσει αυτά που πιστεύουμε ότι μπορεί. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται για τον παίκτη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τις προθέσεις μας" αναφέρει η επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Πιθανότατα, τροφή στη σεναριολογία για την αποχώρηση του Εμίρ Μπαϊράμι έδωσε η απουσία του από το "Γεώργιος Καλαφάτης", αφού εδώ και κάποιες ημέρες δεν προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του. Αυτό επειδή ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας σε ειδικό κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να αποκατασταθεί πλήρως.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ