ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο ηγέτης... η ικανοποίηση και το ρεπό

Ο ηγέτης... η ικανοποίηση και το ρεπό
INTIME SPORTS

Τον Γιούρκα Σεϊταρίδη έχρισε ως ηγέτη του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την πρώτη προπόνηση των πράσινων μοιράζοντας μπράβο ενώ έδωσε ρεπό μέχρι την Δευτέρα στον Ορέστη Καρνέζη.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης τη φετινή σεζόν από τη στιγμή που θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό θα κουβαλάει ένα επιπλέον βάρος, ιδίως αν δεν αποκτηθεί ο Καραγκούνης.

Θα είναι μακράν ο πιο έμπειρος πράσινος και ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες παραστάσεις στο Τριφύλλι. Στοιχεία ικανά για να τον χρίσουν ηγέτη όπως τον έχρισε αυτομάτως την Τετάρτη το απόγευμα ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός των πράσινων σε μια στιγμή της ομιλίας του προς το τέλος γύρισε και είπε στους παίκτες του Τριφυλλιού: "Ηγέτης μας θα είναι ο Γιούρκας και κάποια άλλα έμπειρα παιδιά όπως ο Ζέκα και ο Καρνέζης. Αν θέλετε κάτι να πηγαίνετε να τους ρωτάτε".

Μάλιστα έδωσε τον λόγο στον Σεϊταρίδη ο οποίος είπε από τη σειρά του ότι όλα τα νέα παιδιά είναι τρομεροί χαρακτήρες και μένει να βγάλουν την δουλειά και την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Μοίρασε "μπράβο" ο Αναστασίου

Από εκεί και πέρα και σε ότι είχε να κάνει με την πρώτη προπόνηση των πράσινων ξεκίνησε με τον Γιουσέφ Φος να δίνει οδηγίες για το ζέσταμα των παικτών του Τριφυλλιού, ένα ζέσταμα αρκετά δυνατό με συνεχείς ασκήσεις αλλά χωρίς την χρήση μπάλας.

Εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο Στιβ Ρούτερ ο οποίος είχε το πρόσταγμα στις ασκήσεις με πάσες που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Τρεις διαφορετικές ασκήσεις με τον Άγγλο προπονητή να διορθώνει όπου έπρεπε τους πράσινους.

Ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής με τον Γιάννη Αναστασίου να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές του σε δυο ομάδες χρησιμοποιώντας και κάποιους παίκτες ως μπαλαντέρ.

Όλοι οι πράσινοι ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά σε αυτή την πρώτη προπόνηση του Τριφυλλιού και δικαιολογημένα πήραν τα εύσημα από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της.

Ρεπό στον Καρνέζη.

Τέσσερις μέρες έξτρα ρεπό έχει ο Ορέστης Καρνέζης από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού καθώς ο διεθνής γκολκίπερ είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μέχρι τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, όντας ο μοναδικός πράσινος που βρισκόταν στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Καρνέζης είχε ενημερωθεί ότι θα έκανε τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία θα ήταν και πάλι ελεύθερος μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα και έτσι έγινε.

Ο "Όρε" θα βρεθεί και πάλι στην Παιανία την Δευτέρα παίρνοντας μέρος στην τελευταία προπόνηση των πράσινων στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα την Τετάρτη το απόγευμα ο Χάρης Μαυρίας έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ το πιο πιθανό είναι πως ο νεαρός άσος δεν θα ακολουθήσει την προετοιμασία των πράσινων στην Ολλανδία αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα κάνοντας θεραπείας και με την επιστροφή του Τριφυλλιού από το βασικό στάδιο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Κουτρουμπή το απόγευμα δεν πήγε στην Παιανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ