ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Φερνάντες περιμένει τον Παναθηναϊκό"

"Ο Φερνάντες περιμένει τον Παναθηναϊκό"
Φερνάντες

Ολλανδική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Ντάνιελ Φερνάντες δεν αποδέχεται την πρόταση του ΟΦΗ, γιατί περιμένει να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντάνιελ Φερνάντες μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2010, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί και τον Ιανουάριο αποχώρησε για τον Πανσερραϊκό.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η ολλανδική ιστοσελίδα voetbal international υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας συζητά την προοπτική να φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ολλανδων, η Τβέντε πιέζει τον Φερνάντες να αποδεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ, αφού δεν τον υπολογίζει και επιθυμεί να τον "ξεφορτωθεί".

Ωστόσο, ο 30χρονος γκολκίπερ έχει ενημερώσει ότι περιμένει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, για αυτό και έχει στην αναμονή τον ΟΦΗ.

Ο Φερνάντες είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας ο οποίος ακούγεται για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες μετά τον Αλμπέρτο Γκαρσία της Χιχόν και ίσως αυτό το γεγονός μαρτυρά προεργασία και αναμονή για μία πολύ καλή πρόταση για την πώληση του Στέφανο Καπίνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ