ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο φάκελος έφτασε στον ΠΑΟ χωρίς τον ...Αλ Σαούντ

Ο φάκελος έφτασε στον ΠΑΟ χωρίς τον ...Αλ Σαούντ

Στο γραφείο του Γιάννη Βαρδινογιάννη βρίσκεται ο φάκελλος Τσάκα, που υποστηρίζει ότι είναι πλήρης. Ωστόσο, ο επενδυτής σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ!

Φτάνουμε στο τέλος, ή ξεκινάμε πάλι από την αρχή; Ιδού η απορία για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς ο φάκελος που υποστήριζε ο Βλάσης Τσάκας βρίσκεται στα γραφεία του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει ότι ο φάκελος είναι πλήρης, μόνο που τελικά ο επενδυτής δεν είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί αλλά άλλος Σαουδάραβας (ίσως και 2-3) μεγιστάνας γεγονός που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η πλευρά Τζίγγερ.

Στα χέρια του Βλάση Τσάκα και πλέον του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι ο φάκελος περιέχοντας το περίφημο bank commitment από τράπεζα άγνωστης για την ώρα προέλευσης μαζί και η πιστοποίηση του ενδιαφέροντος του Σαουδάραβα επενδυτή. Ωστόσο η έκπληξη είναι πως αυτός δεν ήταν ο μέχρι τώρα γνώριμος Σουλτάν Αλ Σαούντ, αλλά κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος από την Σαουδική Αραβία και πάλι.

Πληροφορίες επίσης που δεν μπορούν εύκολα να διασταυρωθούν για την ώρα από την πλευρά Τζίγγερ αναφέρουν πως οι νομικοί του έχουν ήδη τον φάκελο που περιέχει τα τραπεζικά έγγραφα, την πρόταση συνδιοίκησης της ΠΑΕ και τα έγγραφα μεταβίβασης.

Πλέον, καλείται η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη που ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί να "ξεψαχνίσει" τα έγγραφα όλα προκειμένου να διαπιστώσει την αξιοπιστία των τραπεζικών εγγυήσεων και άμεσα να τοποθετηθεί μέσω του περιβάλλοντος του.

Ωστόσο, αυτό που σίγουρα αποτελεί σκόπελο είναι το γεγονός πως αν αυτός ο Σαουδάραβας επενδυτής δεν είναι 100% ο Σουλτάν Αλ Σαούντ αλλά ένας νέος θα υπάρχει νέα καθυστέρηση αφού εκ νέου θα πρέπει να αναζητηθεί το βιογραφικό του νέου επενδυτή. Ο λόγος που ο μέχρι τώρα φερόμενος (Αλ Σαούντ) να αναλάβει τις τύχες του "τριφυλλιού" έκανε πίσω είναι πως ο πατέρας του που θα έβαζε τα χρήματα δεν πείστηκε από το πλάνο.

Στα αξιοσημείωτα πως δεν αναμείχθηκαν οι δικηγόροι του Σουλτάν Αλ Σαούντ αλλά ο ίδιος ο Βλάσης Τσάκας παρέδωσε τον φάκελο στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η συνεργασία Τσάκα και Πετρόπουλο ολοκληρώθηκε και τυπικά μετά τις νέες εξελίξεις.

Επιβεβαίωσε η πλευρά Τζίγγερ

Λίγη ώρα αργότερα, μετά την είδηση η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη επιβεβαίωσε πως ο φάκελος έφτασε σε δικηγόρους του Τζίγγερ και περιλαμβάνει κάποια τραπεζικά έγγραφα με εγγυήσεις από τη Nacional comercial bank of Saudi Arabia στην Τζεντα.

Την πρόταση κάνει εταιρεία από την Σαουδική Αραβία η οποία καταλήγει σε πριγκιπικά πρόσωπα (πληροφορίες αναφέρουν για 2-3), όχι όμως του Σουλτάν Αλ Σαούντ και η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, δείχνει αρχικά θετική σε όσα διαπίστωσε.

Πλέον, η διασταύρωση της φερεγγυότητας της τράπεζας αλλά και των έγγραφων θα πρέπει να γίνει μέσω του ελληνικού τραπεζικού συστήματος τις επόμενες ημέρες για να φανεί αν υπάρχει αντίκρυσμα σε όλα αυτά τα έγγραφα και αν τα χρήματα για τον "τριφύλλι" έχουν δεσμευθεί με τον σωστό τρόπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ