ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο άνθρωπος πίσω από το... ατσάλι

Ο άνθρωπος πίσω από το... ατσάλι
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του κάτω από την εστία του Παναθηναϊκού και το SPORT24 σας παρουσιάζει κάποια πράγματα

Μια ακόμα καλή εμφάνιση με μια εκπληκτική διπλή επέμβαση πρόσθεσε στο ενεργητικό του με την πράσινη φανέλα ο Λουκ Στιλ με τον Άγγλο γκολκίπερ πλέον να είναι ο βασικός και αναντικατάστατος τερματοφύλακας του τριφυλλιού έχοντας κερδίσει την μάχη από τον Στέφανο Κοτσόλη.

Ο Στιλ ξεκίνησε την θητεία του στον Παναθηναϊκό όντας στην σκιά του έμπειρου γκολκίπερ αλλά άρπαξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από τα μαλλιά και είναι χαρακτηριστικό ότι τις περισσότερες από τις πέντε φορές που οι πράσινοι κράτησαν το μηδέν στην εστία ήταν με τον 30χρονο τερματοφύλακα κάτω από τα γκολπόστ.

Έχουν γραφτεί πολλά για την θητεία του Στιλ ως τερματοφύλακα και για την καριέρα του από τα πρώτα του βήματα μέχρι σήμερα αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το "ατσάλι", όπως μεταφράζεται το επίθετο του στα ελληνικά.

Πρώτα από όλα ο Στιλ έχει γεννηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου του 1984 και έχει κλείσει το 30ο έτος της ηλικίας όντας μέλος μιας πενταμελής οικογένειας καθώς έχει ακόμα δυο αδέρφια.

Τα αδέρφια του ακόμα δεν έχουν καταφέρει να έρθουν στην Ελλάδα για να τον δουν αγωνιζόμενο με την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν του έχουν υποσχεθεί ότι θα βρουν τον χρόνο για να δώσουν το παρών σε ένα ματς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Στιλ δεν είναι παντρεμένος αλλά έχει μόνιμη σχέση αλλά δεν του αρέσει να μιλάει καθόλου για αυτό και θέλει να κρατάει την σχέση του όσο το δυνατόν περισσότερο στην αφάνεια.

Παρότι τα τελευταία χρόνια τατουάζ και ποδόσφαιρο θεωρούνται ταυτόσημες έννοιες πόσο μάλλον για κάποιον που κατάγεται από την Αγγλία ο 30χρονος γκολκίπερ δεν έχει ακόμα βάλει "μελάνι" στο σώμα του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν του αρέσουν.

Όσοι τον έχουν ζήσει αυτούς τους μήνες στον Παναθηναϊκό έχουν να λένε για ένα πολύ καλό παιδί, χαμογελαστό και με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ ο οποίος και κάνει πλάκες με τους συμπαίκτες του αλλά και τις δέχεται.

Στο τριφύλλι σε αυτούς τους πρώτους πέντε μήνες έχει "κολλήσει" με τους Ζέκα, Νάνο και Μέντες με τους οποίους και περνάει τον περισσότερο χρόνο του εκτός γηπέδων και εκτός σπιτιού αν και του αρέσει η ήρεμη ζωή.

Τέλος και σε όχι έχει να κάνει με τα χόμπι του ο Άγγλος λατρεύει το πινγκ πονγκ αλλά και την σκοποβολή ενώ είναι και λάτρης του γκολφ. Μάλιστα έχει βρεθεί στο διάστημα της παρουσίας του στην Ελλάδα και στο γκολφ της Γλυφάδας όπου έχει παίξει μια παρτίδα μαζί με φίλους του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ