ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Χουχούμης μένει, οι "κομμένοι" στην έξοδο

Ο Χουχούμης μένει, οι "κομμένοι" στην έξοδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Διαμαντής Χουχούμης κερδίζει την είσοδο του στο ροτέισον του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ζιλμπέρτο θα μιλήσει με όσους αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει επαφές για τις μεταγραφές, όμως παράλληλα αναμένει και αποχωρήσεις από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Στην κατηγορία εμπίπτουν οι Νίκος Μαρινάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Ολιβιέ Μπουμάλ και οι Στάθης Ταυλαρίδης και Γενς Βέμερ οι οποίοι παραμένουν εκτός ομάδας.

Ο Ζιλμπέρτο θα έχει επαφές με τους δύο "κομμένους" για την αποδέσμευση τους, καθώς και με όποιον ζήτησε ακρόαση για τη δική του υπόθεση στο Τριφύλλι.

Μέχρι πριν 15 ημέρες συμπεριλαμβανόταν και ο Διαμαντής Χουχούμης, όμως ο 22χρονος αριστερός μπακ φαίνεται πως κερδίζει μία θέση στα πλάνα του Στραματσόνι, με την απόδοση του στα δύο ματς με τον Ηρακλή και με τη Σταντάρ.

Άλλωστε, υπάρχουν και πρακτικοί λόγοι, αφού ο Νίκλας Χουλτ είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς στο μηρό (σχεδόν ένας ανά μήνα) και οι Κουλιμπαλί, Γουακάσο, που τον αντικατέστησαν, δεν το έπραξαν με μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, δεν αποκλείεται μετά από συνεννόηση των Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι, κάποιος από τους νεαρούς του ρόστερ (Ευαγγέλου, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης κ.α.) να παραχωρηθεί δανεικός για να παίξει και να αποκτήσει εμπειρίες.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ