ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ταυλαρίδης "σβήνει" τον Μήτρογλου

Ο Ταυλαρίδης "σβήνει" τον Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Ο Στάθης Ταυλαρίδης έχει βρει το κουμπί του Κώστα Μήτρογλου και όταν αναλαμβάνει το μαρκάρισμα του, ο επιθετικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

"Mission: Κώστας Μήτρογλου, accompilshed" θα μπορούσε να αναφέρεται στην αναφορά του Στάθη Ταυλαρίδη, μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1.

Ο 34χρονος στόπερ είχε την πιο δύσκολη αποστολή στον αγωνιστικό χώρο, αφού ανέλαβε την επιτήρηση του πιο επικίνδυνου επιθετικού του αντιπάλου και ενός ποδοσφαιριστή με εξαιρετική παράδοση σκοραρίσματος απέναντι στο Τριφύλλι, εντός και εκτός έδρας.

Ωστόσο, ο Ταυλαρίδης εξουδετέρωσε τον Μήτρογλου και δεν τον άφησε να κινηθεί αμαρκάριστος στην περιοχή του Στιλ, με εξαίρεση μία κεφαλιά του διεθνούς στράικερ, που κατέληξε στο εξωτερικό οριζόντιο δοκάρι.

Πάντως, η εξουδετέρωση του Μήτρογλου από τον Ταυλαρίδη δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά κρατεί από το παρελθόν...

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί 9 φορές αντιμέτωποι με διαφορετικές φανέλες και υπό την επιτήρηση του Ταυλαρίδη, ο Μήτρογλου έχει σκοράρει μόλις 2 γκολ! Εκ των οποίων, το ένα είναι με πέναλτι που κέρδισε συμπαίκτης του, συνεπώς, κατ' ουσίαν, μετράει 1 μόνο γκολ!

Συγκεκριμένα, ο Ταυλαρίδης μάρκαρε τον Μήτρογλου ως αμυντικός των Σεντ Ετιέν, Λάρισας, ΟΦΗ, Ατρόμητου και εσχάτως του Παναθηναϊκού, ενώ ο 26χρονος στράικερ δοκίμασε να σκοράρει για λογαριασμό των Ολυμπιακού, Ατρόμητου και Πανιωνίου!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μήτρογλου για να πετύχει γκολ εναντίον του Ατρόμητου ως βασικός επιθετικός του Ολυμπιακού, το πέτυχε στο πρόσφατο 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης", όταν ο Ταυλαρίδης είχε πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά τα παιχνίδια που τέθηκαν αντίπαλοι:

26/2/2009, Σεντ Ετιέν - Ολυμπιακός 2-1

13/3/2011, Πανιώνιος - Λάρισα 3-3 (γκολ με πέναλτι, το 2-0)

8/1/2012, Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-0 (γκολ, το 1-0)

Ο Ταυλαρίδης "σβήνει" τον Μήτρογλου
INTIME SPORTS

29/9/2012, Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1

3/2/2013, Ολυμπιακός - Ατρόμητος Αθηνών 2-3

Ο Ταυλαρίδης "σβήνει" τον Μήτρογλου
INTIME SPORTS

25/8/2013, Ολυμπιακός - Ατρόμητος Αθηνών 2-1

12/1/2014, Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0

27/9/2014, Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0

Ο Ταυλαρίδης "σβήνει" τον Μήτρογλου
INTIME SPORTS

22/2/2015, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ