ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Στραματσόνι θέλει τους Κρίσετιγκ, Εμπαγιέ"

"Ο Στραματσόνι θέλει τους Κρίσετιγκ, Εμπαγιέ"

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πέντουλα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Λορέντζο Κρίσετιγκ και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Στραματσόνι για τον 22χρονο Ιταλό και τον Ιμπραχίμα Εμπαγιέ.

Στο ενδιαφέρον του Αντρέα Στραματσόνι για τον Λορέντζο Κρίσετιγκ και τον Ιμπραχίμα Εμπαγιέ της Μπολόνια, αναφέρθηκε ο Ιταλός αθλητικογράφος, Αλφρέντο Πέντουλα. Στην εκπομπή που παρουσιάζει στο κανάλι "SportItalia" σχολίασε ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ήθελε να φέρει στην Αθήνα τους δύο ποδοσφαιριστές.

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τον Κρίσετιγκ, ο Πέντουλα εξήγησε ότι ο 22χρονος κεντρικός χαφ ψάχνεται για να φύγει από τη Μπολόνια, επειδή δεν έχει θέση στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι και χρησιμοποιείται περιστασιακά.

Όσο για τον Εμπαγιέ, ο 21χρονος Σενεγαλέζος ακραίπς μπακ-χαφ δεν έχει πείσει τον Ντοναντόνι και μετρά μόλις 4 συμμετοχές στη Serie A με 214 λεπτά... Οπότε, η διοίκηση της Μπολόνια συζητά το δανεισμό του, κάτι που δεν ισχύει για τον Κρίσετιγκ, ο οποίος είναι ήδη δανεικός από την Ίντερ.

Ο Κρίσετιγκ και ο Εμπαγιέ έχουν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι, όταν αυτός προπονούσε την Πριμαβέρα της Ίντερ και έχουν διατηρήσει επαφή μαζί του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ