ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στραματσόνι ενεργοποιείται για τον Ιμπάρμπο

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 14:  Victor Ibarbo of Colombia reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Greece at Estadio Mineirao on June 14, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 14: Victor Ibarbo of Colombia reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Colombia and Greece at Estadio Mineirao on June 14, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα αξιοποιήσει τη γνωριμία που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη της Κάλιαρι, προκειμένου να μειωθούν οι απαιτήσεις για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Δυναμικό μπάσιμο της Γαλατάσαραϊ.

Την ύστατη προσπάθεια για να διατηρήσουν τον Βίκτορ Ιμπάρμπο στο δυναμικό τους, καταβάλλουν οι διοικούντες την Ατλετικο Νασιονάλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων του Μεντεγίν, έχουν νέες επαφές με τους ιθύνοντες της Κάλιαρι, επιχειρώντας να εξασφαλίσουν την παραμονή του 26χρονου επιθετικού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Ωστόσο, οι προθέσεις των Ιταλών είναι διαφορετικές και διεμήνυσαν ότι ο Ιμπαρμπο διατίθεται προς πώληση και όχι για δανεισμό. Εκτός και αν το αντίτιμο είναι υψηλό, όπως τα 2 εκατομμύρια ευρώ που ζητήθηκαν από τον Παναθηναϊκό για τη 12μηνη παραχώρηση του δεξιοπόδαρου εξτρέμ.

Πάντως, αυτό που εισέπραξαν οι εκπρόσωποι της Ατλέτικο Νασιονάλ, είναι πως το φαβορί για την απόκτηση του Ιμπαρμπο είναι η Γαλατάσαραϊ. Οι Τούρκοι έχουν περισσότερα χρήματα να διαθέσουν και η διαπραγμάτευση με τα στελέχη της Κάλιαρι εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Κάτι που δεν συνέβη με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού, τα περιθώρια ελιγμών των οποίων ήταν στενά και δεν κρίθηκαν επαρκή από τους Ιταλούς. Στην παρούσα φάση η διαπραγμάτευση διεκόπη, αλλά θα επαναληφθεί σε μερικές ημέρες, με την προσδοκία να υπάρξει μεγαλύτερη σύγκλιση.

Αναλαμβάνει πρωτοβουλία ο Στραματσόνι

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Αντρέα Στραματσόνι θα αναχωρήσει για την Ιταλία, μαζί με την οικογένεια του. Θα απολαύσει μερικές ημέρες ξεκούρασης, όμως παράλληλα θα ασχοληθεί με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού, αξιοποιώντας τις γνωριμίες του.

Μία εξ' αυτών αφορά τη σχέση που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι. Ο Στραματσόνι γνωρίζεται με τον Τζιουλίνι από την περίοδο που εργαζόταν στην Ίντερ, ενώ μετά την απόλυση του από την Ουντινέζε, διαπραγματεύτηκαν ανεπιτυχώς την πρόσληψη του στην Κάλιαρι. Δεν συμφώνησαν, αλλά εξακολουθούν να μιλούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Θεωρείται σίγουρο ότι ο Στραματσόνι θα συναντηθεί με τον Τζιουλίνι και θα συζητήσουν για τον Ιμπάρμπο... Εάν η συναντηση θα μεταβάλλει τις απαιτήσεις για τον Κολομβιανό εξτρέμ παραμένει αμφίβολο, αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την επιρροή που διαθέτει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ