ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ρέις δίνει λύσεις σε τρεις θέσεις

Ο Ρέις δίνει λύσεις σε τρεις θέσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr το σκεπτικό του Ζιλμπέρτο Σίλβα για την επιλογή του Νούνο Ρέις, τις επαφές με τους Εσιέν και Βέμερ και τον τρόπο αξιοποίησης του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο Νούνο Ρέις είναι ένας μεσοαμυντικός ο οποίος δεν διαθέτει γνωστό όνομα στους Έλληνες φιλάθλους, όμως αποτελεί επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ κατέληξε στον Πορτογάλο επειδή έχει συγκεντρώσει ενθαρρυντικές πληροφορίες (και από τον Κάρλος Φρέιτας) και λόγω της ικανότητάς του να καλύψει τρεις θέσεις.

Με τον Ρέις στο ρόστερ, ο Αντρέα Στραματσόνι αποκτά μία λύση στο κέντρο της άμυνας κατά κύριο λόγο, ενώ μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως δεξιό μπακ και ως αμυντικό χαφ. Κάτι που σημαίνει πως "κερδίζονται" δύο μεταγραφές και τα χρήματα μπορούν να κατευθυνθούν στην υπέρβαση για τον αμυντικό χαφ.

ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Στις προτεραιότητας του Ζιλμπέρτο Σίλβα εντάσσεται η διαχείριση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται, όπως ο Μάικλ Εσιέν και ο Γενς Βεμερ. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε τη διαπραγμάτευση με τον Γκανέζο και έχει συνομιλήσει πολλές φορές μαζί του, αισιοδοξώντας πως θα συμφωνήσουν στη διακοπή της συνεργασίας τους, ενώ ο ατζέντης του Γερμανού δεξιού μπακ έχει επαφές με ομάδες, αναζητώντας προτάσεις.

Αναφορικά με την τακτική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού, υπεύθυνος είναι ο Αντρέα Στραματσόνι, όμως συζητά με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Φαίνεται πως ο Ιταλός προτιμά στην παρούσα φάση το 4-2-3-1, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από τα συμπεράσματα που θα εξάγει στη συνέχεια.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο προορίζεται για τα άκρα της επίθεσης, αφού έχει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται από έναν εξτρέμ. Λογικά θα αρχίσει από το πλάι, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες των παιχνιδιών, ίσως μετατεθεί στο κέντρο, όπου ήδη τον έχει δοκιμάσει ο Στραματσόνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ