ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός χάνει το 60% των γκολ του

Ο Παναθηναϊκός χάνει το 60% των γκολ του

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε 80 γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Το 60% εξ' αυτών σημειώθηκε από τους φευγάτους Μπεργκ - Κλωναρίδη, αλλά και από τον Λέτο που ήδη αποτελεί παρελθόν. Το Sport24.gr καταγράφει.

Με αρχισκόρερ τον Μάρκους Μπεργκ και... συνοδοιπόρους τους Σεμπαστιάν Λέτο και Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σεζόν 2016-2017 στα 80 γκολ. Είναι εντυπωσιακό ότι τα 31 από αυτά σημειώθηκαν από τον Σουηδό στράικερ, ο οποίος λόγω της Αλ Αΐν τα 'χει σπάσει με το "τριφύλλι" και είναι φευγάτος, τέσσερα χρόνια μετά.

Ο διεθνής φορ σημείωσε 24 τέρματα στη Super League, 3 στο Κύπελλο και 4 στην Ευρώπη. Δεύτερος σκόρερ για τους "πράσινους" ήταν ο Αργεντινός, ο οποίος έστειλε 11 φορές τη μπάλα στα δίχτυα. Για το πρωτάθλημα έβαλε 7 και τα άλλα 4 στον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Λέτο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, επισήμως, δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιό του αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί και έτσι είναι σε αναζήτηση ομάδας. Πρόσφατα του έγινε κρούση για την προοπτική "στέγης" στο Ισραήλ, αλλά την απέρριψε.

Τρίτος στη σειρά των γκολ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο 24χρονος σε 20 παιχνίδια με το "τριφύλλι" κατάφερε να πετύχει 6 γκολ. Για τη Super League μέτρησε 4 και τα άλλα 2 ήταν για το Κύπελλο. Ο "Κλώνα" ανήκει στη Λανς και όλα δείχνουν πως δεν μένει στον Παναθηναϊκό.

Με άλλα λόγια, οι τρεις πρώτοι σκόρερ των "πρασίνων" σημείωσαν τα 48 από τα 80 γκολ που επιτεύχθηκαν. Με δεδομένο ότι ο ένας είναι ήδη παρελθόν και οι άλλοι δύο δύσκολα θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του "τριφυλλιού", η ομάδα χάνει το 60% των γκολ της σεζόν 2016-2017!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ