ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Γκλομπάρ

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Γκλομπάρ

Το γαλλικό περιοδικό France Football ισχυρίζεται ότι ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον δεξιό μπακ της Ρεμς, Κρίστοφερ Γκλομπάρ και θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει άμεσα.

Στόπερ αναζητά ο Παναθηναϊκός, αλλά σύμφωνα με το France Football, προς το παρόν έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε έναν δεξιό μπακ!

Το έγκυρο γαλλικό περιοδικό υποστηρίζει ότι στο μικροσκόπιο των ιθυνόντων του Τριφυλλιού έχει μπει ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεμς, Κρίστοφερ Γκλομπάρ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γκλομπάρ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016, αλλά θα μπορούσε να αποχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Φαίνεται ότι στη Ρεμς δεν περνά καλά πλέον και βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση, γεγονός που φέρεται να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Γκλομπάρ έχει γεννηθεί στις 5 Ιουνίου του 1989 στη Γαλλία και έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής της Μπορντό, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Η Ρεμς τον πήρε αρχικά ως δανεικό και στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2011 αγόρασε τα δικαιώματα του, τα οποία διατηρεί μέχρι σήμερα.

Με τη γαλλική ομάδα μετρά 102 συμμετοχές με 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ από τον Οκτώβριο του 2014 αγωνίζεται με τη Μαρτινίκα, τη χώρα καταγωγής των γονέων του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ