ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε μένα για Στόιλκοβιτς, όχι στην Μπράγκα"

"Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε μένα για Στόιλκοβιτς, όχι στην Μπράγκα"

Με δηλώσεις του στην Πορτογαλία ο μάνατζερ του Στόιλκοβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη, του έδινε μεγαλύτερο συμβόλαιο απ' ότι η Μπράγκα αλλά δεν συμφωνούσε με το ποσό δανεισμού.

Ο Παναθηναϊκός είχε στην επιλογή της μεταγραφικής του λίστας για τη θέση του φορ τον Στόιλκοβιτς της Μπράγκα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε όμως ο μάνατζερ του Σέρβου φορ μιλώντας στην "Ojogo" το τριφύλλι έπιασε αρχικά τον ίδιο και πρόσφερε στον 24χρονο επιθετικό ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο απ' ότι είχε στην Μπράγκα αλλά δεν συμφωνούσε με το ποσό που ήθελαν οι Πορτογάλοι για να παραχωρήσουν τον παίκτη. Για αυτό και δεν έκανε πρόταση ποτέ στην Μπράγκα. Αυτά τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Σίμιτς που εκπροσωπεί τον Σέρβο επιθετικό.

Μάλιστα στις δηλώσεις του σημειώνει πως ο 24χρονος επιθετικός θα μείνει στην Μπράγκα και θα δώσει τη μάχη του ενώ όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι έχει ήδη συμπεριληφθεί στην 20άδα για τον αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ.

Αρχικά ο Σίμιτς είπε:

"Η Μπράγκα ήθελε ένα ποσό για τον δανεισμό και ο Παναθηναϊκός δεν μίλησε απευθείας στην Μπράγκα, παρά μόνο σε μένα".

Και το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο Σίμιτς επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός πρόσφερε στον παίκτη ένα ποσό υψηλότερο απ' όσα παίρνει στην Μπράγκα.

Ενώ στη συνέχεια στις δηλώσεις του ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή μίλησε για την παραμονή του στη Μπράγκα λέγοντας:

"Στην διάρκεια της προετοιμασίας δεν ήταν στις πρώτες επιλογές και αυτό τον έκανε δυσαρεστημένο. Παρόλα αυτά είναι ένας αγωνιστής και δεν θα τα παρατήσει. Το έχει δείξει αυτό και μπορούν όλοι να υπολογίζουν σε αυτό ώστε να επαναλάβει τη σεζόν 2015/16. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο όπως επίσης αν βάλεις τέσσερα ή πέντε γκολ σε δυο ματς".

Δεν έκλεισε όμως το ενδεχόμενο παραχώρησης του μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου λέγοντας: "Ας δούμε τι θα συμβεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ