ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόβεται και πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Καμπέτσης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο προπονητής στις ρεζέρβες της Ντόρτμουντ θα μειώσει τους παίκτες του ρόστερ και ο Καμπετσής δεν υπολογίζεται στα πλάνα του. Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Οι συζητήσεις του Νίκου Νταμπίζα με τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ για τον Αργύρη Καμπετσή συνεχίζονται, όμως αναμένεται να εντατικοποιηθούν από την Πέμπτη (12/7). Διότι τότε αναμένεται ο 19χρονος επιθετικός να "κοπεί" από τον προπονητή στις "ρεζέρβες" των Βεστφαλών, Γιαν Σίβερτ.

Ο Σίβερτ έχει στη διάθεση του περισσότερους από 30 ποδοσφαιριστές και θέλει να τους μειώσει, επομένως θα θέσει μερικούς εκτός πλάνων. Ήδη, ο Γιαν Νίκλας Μπέστε πουλήθηκε στη Βέρντερ Βρέμης, ο Αμπντελμαχί Μπουαλί προπονείται μόνος του, ενώ ο Καμπετσής και ο Μπαλίντ Μπάινερ θεωρούνται οι επικρατέστεροι για τον ακολουθήσουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σίβερτ θα γνωστοποιήσει τα ονόματα που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Εφόσον επιβεβαιωθεί η παρουσία του Καμπετσή σε αυτά, τότε το έργο του Νταμπίζα θα διευκολυνθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ασφαλώς, ο Καμπετσής είναι ενήμερος για τις προθέσεις του προπονητή του και διάκειται θετικά στην προοπτική να μετακομίσει ξανά στην Αθήνα, έστω για ένα χρόνο. Προς το παρόν, παίρνει μέρος στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ και περιμένει τις εξελίξεις.

ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Ο Νταμπίζας προσπαθεί να κλείσει το δανεισμό του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό να επιβαρύνεται μόνο με το κόστος του συμβολαίου του 19χρονου στράικερ. Όμως, η Ντόρτμουντ έχει άλλη άποψη και ζητά ενοίκιο για να τον παραχωρήσει και μέχρι στιγμής, δεν δείχνει τάσεις υποχώρησης. Άλλωστε, για να συναινέσει στη μεταγραφή του Μπέστε στη Βέρντερ Βρέμης, εισέπραξε 250.000 ευρώ...

Ο Καμπετσής είναι ο μεγάλος στόχος του Νταμπίζα και του Δώνη για την επίθεση, οπότε δεν αποκλείεται να θέσουν το θέμα στον Αλαφούζο. Οι δύο άνδρες στη συνάντηση που θα έχουν με τον εφοπλιστή, εκτός από το μπάτζετ για τον βασικό επιθετικό, θα ζητήσουν την έγκριση του για την καταβολή ενός μικρού στη Ντόρτμουντ, ώστε να αποκτηθεί ο Καμπετσής.

Photo Credits: Eurokinissi

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους ημιτελικούς στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ