ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γκνουκούρι εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό

Ο Γκνουκούρι εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό

Ο 19χρονος κεντρικός χαφ της Ίντερ, Ασάνε Γκνουκούρι, φέρεται να απασχολεί τον Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Η ονοματολογία από την Ιταλία έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού... Το τελευταίο όνομα της μακράς λίστας είναι ο Ασάνε Γκνουκούρι. Πρόκειται για έναν κεντρικό χαφ, ετών 19, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ και κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού. Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "calcionews24.com" υποστηρίζει ότι ο Αντρέα Στραματσόνι έχει επικοινωνήσει για το δανεισμό του Ιβοριανού, αφού τον εκτιμά ιδιαιτέρως.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να μην είναι μόνος στη διεκδίκηση του Γκνουκούρι, αφού η Τζένοα παρακολουθεί την υπόθεση, ενώ η Κάρπι έχει προσεγγίσει επίσημα την Ίντερ, προκειμένου να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της. Παρότι δεν καταγράφεται από τα ιταλικά ΜΜΕ, θεωρείται βέβαιο ότι ο Στραματσόνι επιθυμεί τον 18μηνο δανεισμό του 19χρονου παίκτη, ώστε να τον αξιοποιήσει σε βάθος χρόνου.

Ο Γκνουκούρι μετράει δύο συμμετοχές στη φετινή σεζόν, ένα ημίχρονο στη Serie A εναντίον της Αταλάντα και 12' λεπτά στο Coppa Italia απέναντι στην Κάλιαρι. Κάτι λογικό, αφού στον πρωταθλητισμό που πραγματοποιεί τη Δευτέρα η Ίντερ, ο προπονητής Ρομπέρτο Μαντσίνι προτιμά τους έμπειρους παίκτες.

Δείτε τον Γκνουκούρι σε δράση:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ