ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος δείχνει τη δυσαρέσκεια του

Ο Αλαφούζος δείχνει τη δυσαρέσκεια του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήταν παρών στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τη Θέλτα και το Sport24.gr αναλύει τι σημαίνει η επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ.

Το κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο παιχνίδι που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, αλλά δεν το έπραξε. Μέχρι τώρα, απουσίαζε από τα εντός έδρας ματς μόνο όταν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό ή είχε κάποια επαγγελματική υποχρέωση που ήταν αδύνατο να αναβληθεί.

Ακόμα και το καλοκαίρι του 2016, την περίοδο της διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Αλαφούζος ήταν στη θύρα των επισήμων του "Απόστολος Νικολαΐδης" για τα ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης και τη Μπρόντμπι.

Όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν αρκέστηκε στην απουσία του από τη... Superleague και την επέκτεινε και στο Europa League. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήταν παρών στην ήττα του Παναθηναϊκού από τη Θέλτα με 0-2, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Είναι προφανές ότι ο Αλαφούζος δεν πήγε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" επειδή έχει απογοητευθεί από την απόδοση και τα αποτελέσματα της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του και όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να λειτουργήσει άλλο ως "ασπίδα" για τους παίκτες.

Βέβαια, αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα διακόψει την καθημερινή ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό. Όπως προανήγγειλε ο Ουζουνίδης, θα έχουν συνάντηση για να αποφασίσουν για την ανασυγκρότηση του ρόστερ, ενώ αυτός θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για τις ανακατατάξεις στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Επιπροσθέτως, με την επικείμενη προκήρυξη νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, αποδεικνύεται η βούλησή του να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τη λειτουργία της εταιρίας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Αλαφούζος διανύει την πιο δύσκολη περίοδό του στον Παναθηναϊκό. Πολλοί οπαδοί αμφισβητούν την ικανότητα του να διοικεί, η ομάδα δεν έχει ηθικό και αυτοπεποίθηση, οι οικονομικές υπερβάσεις δεν απέδωσαν και πολλοί από τους συνεργάτες του δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες...

Πάντως, τα τέσσερα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού είναι εκτός έδρας: Περιστέρι, Ριζούπολη, Λάρισα, Χανιά (Πλατανιάς) και ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο στις 9 Ιανουαρίου 2017, εναντίον της Κέρκυρας. Δηλαδή, σε έναν μήνα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ