ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντιαρά υπό προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό

Ντιαρά υπό προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντιαρά επιβεβαιώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ με τους πράσινους να ψάχνουν για την "βόμβα" με τον άσο από το Μάλι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Μαχαμαντού Ντιαρά αποτελεί μια από τις επιλογές των ανθρώπων του Τριφυλλιού για τη μεσαία γραμμή των πράσινων και όντως έχει ήδη γίνει μια πρώτη επαφή.

Όπως σημείωναν όμως οι άνθρωποι του Τριφυλλιού για να προχωρήσει η συγκεκριμένη "βόμβα" θα πρέπει να είναι "έξυπνη" και να ισχύσουν κάποιες προϋποθέσεις.

Χαρακτηριστικά η περίπτωση του μέσου από το Μάλι είναι σε συνάρτηση με τις περιπτώσεις 1-2 ακόμα παικτών στα χαφ στις οποίες όμως δεν συγκαταλέγεται ο Μπόρεκ ο οποίος πλέον δεν απασχολεί τους πράσινους.

Επίσης από το Τριφύλλι σημείωναν πως μεγάλο ρόλο θα παίξει και το ιστορικό με τους τραυματισμούς που έχει ο Ντιαρά ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Δεκέμβρη του 2012.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την περίπτωση του Ντιαρά σαν και αυτή του Φιγκερόα ο οποίος αν και τραυματίας ήρθε και βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αν στο Τριφύλλι διαπιστώσουν ότι ο Ντιαρά ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι κάνοντας αποθεραπείες είναι σε θέση να βοηθήσει τους πράσινους τότε θα κινηθούν για την απόκτηση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ