ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντιαρά: "Περιμένω το τελικό τηλεφώνημα"

Ντιαρά: "Περιμένω το τελικό τηλεφώνημα"

Διαβάστε τι είπε ο Μαχαμαντού Ντιαρά για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου και πότε περιμένει να τελειώσει η υπόθεση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό

Ο Ντιαρά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους πράσινους, καθώς διαθέτει όλο το "πακέτο" που ψάχνει το τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Είναι έμπειρος, διαθέτει παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ενώ μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα στον πρωταθλητισμό.

Ο Ντιαρά, λοιπόν, μίλησε στο goal news και ξεκαθάρισε πως όλα θα κριθούν από ένα τηλεφώνημα: "Έχω μιλήσει πρόσφατα με τον Γιάννη και περιμένω να μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες. Αναμένω το τελικό τηλεφώνημα", είπε αρχικά ο 32άχρονος πρώην άσος του ΟΦΗ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία, τόνισε: "Ακόμη δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για το εάν υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. πιστεύω ότι όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τις επόμενες 2-3 μέρες".

Απο βδομάδα του Κουτρουμπή

Ο Γιώργος Κουτρουμπής κάνει κανονικά προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό όμως δεν τον είδαμε στα τελευταία δυο φιλικά των πράσινων, καθώς δεν λογίζεται ακόμα ως ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Αυτό συμβαίνει γιατί εκκρεμεί η προσφυγή που έχει καταθέσει κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και η οποία αναμένεται να εκδικαστεί την Τρίτη με τον ίδιο να μένει ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ