ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντιαρά, αμυντικός και Μαυρίας

Ντιαρά, αμυντικός και Μαυρίας
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τον Ντιαρά έτσι ώστε να μπουν σε ουσιαστικές συζητήσεις μαζί του, την ίδια ώρα που οι διαπραγματεύσεις με την Σάντερλαντ για τον Μαυρία είναι σε εξέλιξη.

Ο Μάρκους Μπεργκ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ντύνεται στα πράσινα και γίνεται η τέταρτη μεταγραφή των πράσινων μετά τους Μπαϊράμι, Κουτρουμπή και Μέντες.

Βέβαια οι πράσινοι χρειάζονται ακόμα αρκετές προσθήκες για το βασικό τους σχήμα με τους Νταμπίζα, Αναστασίου να μιλούν με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μαχαμαντού Ντιαρά ο οποίος παραμένει στην Γαλλία και συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι έτοιμος (όπως δήλωσε κι ίδιος εξάλλου) μέσα στον Αύγουστο.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν να μάθουν την πορεία της αποθεραπείας του έμπειρου μέσου και αναλόγως θα κινηθούν για την απόκτηση του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν συζητήσεις μέσα στη βδομάδα που μας έρχεται.

Να βρεθεί η χρυσή τομή

Η Σάντερλαντ θέλει τον Χάρη Μαυρία και έχει κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό, όμως συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών δεν υπάρχει ακόμα. Ο ποδοσφαιριστής έχει ως πρώτο στόχο την Πρέμιερ Λιγκ (και μετά κάποιο άλλο πρωτάθλημα), οπότε στην όλη υπόθεση ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του.

Πάντως όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία η Σάντερλαντ δεν δίνει 4 εκ. ευρώ, αλλά ένα φιξ ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ που με μπόνους μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 3εκ.

Από την πλευρά των πράσινων πάντως αφήνουν να εννοηθεί πως υπάρχει συμφωνία στο αρχικό ποσό που μπορεί να φτάσει τα 4 εκ. ευρώ (3+1). Η υπόθεση όμως ίσως τραβήξει λίγες ημέρες ακόμα.

Τέλος να πούμε πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ με στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από το ρόστερ. Δηλαδή έμπειρος και με ηγετικά στοιχεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ