ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Χρειαζόμαστε κάποιον έμπειρο παίκτη"

Ζέκα: "Χρειαζόμαστε κάποιον έμπειρο παίκτη"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζέκα, ο οποίος μίλησε με καλά λόγια για τον Αναστασίου, τους μικρούς της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως χρειάζονται και οι έμπειροι παίκτες.

Για τον νέο ρόλο του μεγάλου έστω κι αν ακόμα είναι 23 ετών μίλησε ο Ζέκα, σε συνέντευξή του, τονίζοντας πως αισθάνεται καλά με τους μικρούς που βρίσκονται στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος άσος, δεν παρέλειψε στους έμπειρους παίκτες που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, ενώ εξέφρασε θετικές σκέψεις σχετικά με τη σεζόν που έρχεται.

Πως αισθάνεσαι που είσαι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές στην ομάδα;

"Καλά είναι. Οι μικροί θέλουν να μαθαίνουν, να δουλέψουν, να κερδίσουν πράγματα, να έχουν επιτυχίες, οπότε εγώ αισθάνομαι καλά μαζί τους".

Νιώθεις παράξενα που εσύ πρέπει να τους καθοδηγήσεις;

"Σίγουρα η κατάσταση είναι διαφορετική από την προηγούμενη σεζόν, αλλά ήταν αναγκαίο για την ομάδα να συμβεί. Η ομάδα αυτή είναι, μπορεί να βελτιωθεί και να διεκδικήσει κάτι καλό".

Μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του ηγέτη, με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας σου;

"Είναι αλήθεια ότι και εγώ είμαι μικρός. Χρειαζόμαστε κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρία. Είμαι μόνο 23 ετών, έχω παίξει δύο χρόνια στη Superleague και σίγουρα έχουμε ανάγκη από πιο έμπειρους. Αλλά δεν θα τα παρατήσουμε, θα παλέψουμε με αυτή την ομάδα για να πετύχουμε ό,τι μπορούμε".

Τι εντύπωση έχεις σχηματίσει για τον Γιάννη Αναστασίου;

"Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ενδιαφέρεται για τους ποδοσφαιριστές, μιλάει πολλές ώρες μαζί τους και προσπαθεί να μάθει τι σκέφτονται, τι τους απασχολεί. Οι ποδοσφαιριστές τον νιώθουμε δίπλα μας και έχουμε επικοινωνία μαζί του".

Έχεις καλό προαίσθημα για αυτή τη σεζόν;

"Έχω εμπιστοσύνη. Σκέφτομαι, ελπίζω, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για μένα, για την ομάδα, για κάθε πρόσωπο στον Παναθηναϊκό. Θα προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Στο μέλλον ίσως σκεφτούμε κάτι διαφορετικό".

Το τελευταίο 24ωρο ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, τον Μέντες και τον Μπεργκ. Πιστεύεις ότι δυναμώνει σιγά-σιγά;

"Κάθε ποδοσφαιριστής ο οποίος έρχεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, τον δυναμώνει. Η λογική με την οποία κινείται η ομάδα είναι να ενισχύσει το ρόστερ της. Επομένως, γινόμαστε πιο δυνατοί με κάθε προσθήκη".

Πιστεύεις ότι φέτος έχεις να δώσεις περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο;

"Θέλω να γίνω καλύτερος. Βρίσκομαι σε ένα καλό επίπεδο, αλλά θέλω να βελτιώνομαι διαρκώς και να βοηθήσω την ομάδα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ