ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταμπίζας: "Μπορεί να δώσει ποιότητα ο Αμπεΐντ"

Νταμπίζας: "Μπορεί να δώσει ποιότητα ο Αμπεΐντ"

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε σε αγγλικό μέσο για τη μεταγραφή του Αμπεΐντ τονίζοντας πως έχει το απαραίτητο ταλέντο για να μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα "chroniclelive":

Για τη μεταγραφή του Αμπεΐντ: "Και οι δύο πλευρές θα ωφεληθούν από αυτή τη συμφωνία δανεισμού. Ο Αμπεΐντ μπορεί να δώσει ποιότητα στην ομάδα μας. Παράλληλα με αυτή τη μετακίνηση θα μπορεί να αγωνίζεται τακτικά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια καλή μεταγραφή για τον ίδιο, καθώς μπορούμε να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί δίνοντάς του παιχνίδια".

Για τη σχέση του με τη Νιουκάστλ: "Η σχέση μου με την ομάδα ουσιαστικά ποτέ δεν τελείωσε. Έρχομαι στην πόλη δύο φορές τον χρόνο και όποτε το κάνω παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια".

Για το πότε είδε τον Αμπεΐντ: "Μάλιστα είδα τον Μεχντί στην αναμέτρηση που έδωσαν οι ρεζέρβες της Νιουκάστλ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ πριν αναλάβω τη θέση αυτή στον Παναθηναϊκό. Μίλησα με κάποιους ανθρώπους και είναι προφανές πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ταλέντο. Σίγουρα η σχέση μου με τη Νιούκασλ βοήθησε στο να επιτευχθεί η συμφωνία".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής: "Στο δικό μας χώρο δεν αρκεί να είσαι καλός ποδοσφαιριστής, να κλωτσάς καλά την μπάλα, να τρέχεις καλά με αυτή και να παίρνεις κεφαλιές. Πρέπει να έχεις σωστή νοοτροπία.

Εμένα μου αρέσει να γνωρίζω έναν παίκτη και σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι πριν τον αποκτήσουμε ήρθα σε επαφή μαζί του. Αυτή είναι η φιλοσοφία της δουλειάς. Μου αρέσει να κάνω μία μίνι συνέντευξη μαζί του. Έτσι μπορώ να αποφασίσω για να φέρω τους κατάλληλους παίκτες στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ