ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πετράκης: "Τυπικό το θέμα της ανανέωσης με τον Παναιτωλικό"

Πετράκης: "Τυπικό το θέμα της ανανέωσης με τον Παναιτωλικό"
Ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης προανήγγειλε την παραμονή του στον Παναιτωλικό, καθώς στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ, τόνισε ότι είναι τυπικό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε τον Παναιτωλικό μεσούσης της σεζόν και εκτός από την παραμονή στη Stoiximan Super League, οδήγησε την ομάδα του Αγρινίου για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο 64χρονος τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, καθώς αμφότερες οι πλευρές θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους και γι' αυτό στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ τόνισε ότι είναι τυπικό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης μετά το φινάλε του ματς με τον ΟΦΗ: Για τη σεζόν του Παναιτωλικού: "Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια μέσα στη χρονιά. Βρήκαμε την ισορροπία μας στο τέλος, που ήταν το πιο σημαντικό και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά".

Για την ανανέωσή του με τον Παναιτωλικό: "Έχω όλη την καλή διάθεση, όπως και η άλλη πλευρά. Νομίζω ότι το θέμα είναι τυπικό, έχουμε μια ακόμα συνάντηση την άλλη εβδομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ