ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταμπίζας - Δώνης, στην τελική ευθεία

Νταμπίζας - Δώνης, στην τελική ευθεία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει συμφωνήσει οριστικά για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αφού πρέπει να διευθετήσει κάποια ζητήματα με τον Νίκο Νταμπίζα, στην τελική συνάντηση που θα έχουν. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Νίκος Νταμπίζας θα ασχοληθεί με την αντικατάσταση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το ακλόνητο φαβορί για τη θέση είναι ο Γιώργος Δώνης, με τον οποίο υπάρχει προεργασία το προηγούμενο χρονικό διάστημα και έχει διαπιστωθεί εκατέρωθεν καλή διάθεση.

Ο Δώνης έχει συνομιλήσει τόσο με τον Νταμπίζα, όσο και με τον Αλαφούζο και έχει θέσει ορισμένες προϋποθέσεις για να δουλέψει στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής τις έχουν αποδεχτεί, όμως ακόμα εκκρεμούν μερικά ζητήματα για την επίτευξη συμφωνίας.

Ακόμα ο Δώνης δεν έχει συμφωνήσει για την αμοιβή (την προσωπική και του επιτελείου του) και αυτό θα διευθετηθεί στην επόμενη συνάντηση με τον Νταμπίζα, ίσως και με τον Αλαφούζο. Πάντως, ο Δώνης έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι το τέλος Μαΐου, για να αποφευχθεί ένα σήριαλ...

Τη Δευτέρα (21/5) ο Δώνης βρέθηκε στην Αθήνα για την ονομαστική εορτή του τρίτου γιου του, Κωνσταντίνου και την Τρίτη (22/5) αναμένεται να ταξιδέψει στη Λάρισα. Ωστόσο, περιμένει κλήση από τον Νταμπίζα για να συναντηθούν, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί την Τετάρτη. Εκτός κι αν η επιστροφή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού μετατεθεί για το τέλος της εβδομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ