ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νόριτς-Παναθηναϊκός 2-0

Νόριτς-Παναθηναϊκός 2-0
INTIME SPORTS

Την ήττα με 2-0 από την Νόριτς στην πρόβα τζενεράλε γνώρισε ο Παναθηναϊκός δείχνοντας σε ένα ακόμη ματς ότι η αχίλλειος πτέρνα του είναι οι στημένες φάσεις. Αρκετά εύκολα λάθη και πάλι από τους πράσινους κυρίως στις μεταβιβάσεις. Απείλησε στην επίθεση αλλά χωρίς κλασική ευκαιρία πλην το δοκάρι με τον Ντίνα. Καλή η παρουσία του Αμπεΐντ για όσο αγωνίστηκε, έπαιξε για 45 λεπτά ο Μπεργκ. (VIDS)

Με ήττα ολοκλήρωσε τις φιλικές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός με την πρόβα τζενεράλε των "πράσινων" κόντρα στην Νόριτς να μην θυμίσει την καλή εμφάνιση με την Λάτσιο αλλά κάτι από τις παλιότερες φετινές εμφανίσεις του Τριφυλλιού και την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να τρώει γκολ καρμπόν.

Χαρακτηριστικά ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 με το πρώτο γκολ να προέρχεται από την εκτέλεση φάουλ και την λάθος αντίδραση του αμυντικού διδύμου του Τριφυλλιού αλλά κυρίως του Καπίνου. Επίσης στο δεύτερο γκολ και πάλι όλη η άμυνα των πράσινων σάστισε με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να έχει αυτή τη φορά μεγαλύτερη ευθύνη.

Παράλληλα οι πράσινοι δέχτηκαν και άλλες φάσεις, κυρίως στον αέρα και έδειξαν ότι αυτή θα είναι η αχίλλειος πτέρνα του φετινού Παναθηναϊκού μέχρι τουλάχιστον να διορθωθούν τα πράγματα. Επίσης οι πράσινοι έκαναν λάθη σε ένα ακόμη παιχνίδι δίνοντας επιπλέον επιθέσεις στους αντιπάλους τους και πούλαγαν την μπάλα πολύ εύκολα.

Σε ότι έχει να κάνει με τα θετικά τώρα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, είχε ευκαιρίες και μάλιστα ένα δοκάρι με τον Ντίνα ενώ δημιούργησε και άλλες φάσεις. Κυρίως μάλιστα στο δεύτερο μέρος με τον Μπεργκ ο οποίος πήρε ένα 45 στα πόδια του να χάνει δυο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Η παρουσία του Αμπεΐντ στο παιχνίδι με την Νόριτς ήταν αρκετά καλή για όσο αγωνίστηκε και έδειξε ότι μαζί με τον Ζέκα μπορούν να δημιουργήσουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το ματς

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν προέβη σε αλλαγές σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Λάτσιο. Παρά μόνο στην αλλαγή του Ζέκα που δεν μπορούσε να παίξει με τον Λαγό να περνάει στην θέση του.

Έτσι ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τον Καπίνο κάτω από το τέρμα, τον Μαρινάκη στα δεξιά και τον Νάνο αριστερά ενώ το αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ.

Στην μεσαία γραμμή έπαιξε ως αμυντικό χαφ ο Μέντες και μπροστά του βρέθηκαν οι Λαγός, Αμπεΐντ. Στην τριάδα της επίθεσης βρέθηκαν ο Καρέλης στην κορυφή και οι Μπαϊράμι και Καρέλης στα δυο άκρα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και στην πρώτη καλή στιγμή της Νόριτς δέχτηκε το γκολ. Ήταν μόλις το 4' της αναμέτρησης όταν ύστερα από φάουλ από τα δεξιά για τη Νόριτς ο Καπίνο έκανε λάθος έξοδο στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Τζόνσον τον νίκησε στον αέρα ανοίγοντας το σκορ για τους Άγγλους.

Το γκολ επηρέασε όπως ήταν λογικό τους πράσινους που δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και στο 17' ύστερα από το λάθος του Μέντες στο είχαμε μια πολύ καλή στιγμή για την Νόριτς με τον Χούπερ μέσα στην περιοχή να πλασάρει και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Καπίνο.

Προσπάθησε να ανέβει το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανέβει, να κρατήσει λίγο παραπάνω την μπάλα στην κατοχή του και να αποφύγει τα λάθη. Κάτι το οποίο κατάφερε από το εικοστό λεπτό έως την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μάλιστα στο 22' οι πράσινοι είχαν δοκάρι με τον Ντίνα. Συγκεκριμένα ο Αμπεΐντ έκανε ωραία το κόρνερ από τα αριστερά ο Σίντελνφελντ πήρε την πρώτη κεφαλιά οι αμυντικοί της Νόριτς έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Η μπάλα έφτασε στον Ντίνα που έκανε νέα κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά την συμπλήρωση τριάντα λεπτών αγώνα και καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να απειλήσει την άλλη έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μπεργκ αντί Καρέλη

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αναστασίου πέρασε στην θέση του Καρέλη ο οποίος δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός στο πρώτο μέρος τον Μπεργκ θέλοντας να δώσει δύναμη στην πράσινη επίθεση.

Δυστυχώς όμως και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο με γκολ για την Νόριτς. Ήταν το 59' όταν σε μια σέντρα από τα αριστερά ο Τζόνσον και πάλι σηκώθηκε ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με δυνατή κεφαλιά νίκησε και πάλι τον Καπίνο.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβαίνει και με τον Μπαϊράμι ο οποίος είχε κάποιες καλές στιγμές σε αντίθεση με το πρώτο μέρος που δεν υπήρχε προσπάθησε να γίνει απειλητικός.

Στο 61' ο Σουηδός ακραίους στην πρώτη του καλή ενέργεια από τα δεξιά πέρασε τον αντίπαλο του έκανε και την σέντρα ο Μπεργκ ήταν εκεί που έπρεπε πήρε την κεφαλιά η οποία όμως πέρασε έξω.

Στο 70' η Νόριτς απείλησε και πάλι με μακρινό σουτ του Μπένετ με τον Καπίνο να διώχνει σε κόρνερ με καλή απόκρουση.

Δεν πρόλαβε ο Μπεργκ

Στο 72' ο Μέντες με πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Μπεργκ ο οποίος όμως δεν θα καταφέρει να κάνει το κοντρόλ με τον Ράντι να μπλοκάρει την μπάλα.

Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε και πάλι από τους Άγγλους και ήταν διπλή. Αρχικά καλό σουτ του Ρέντμοντ στο 84' έδιωξε σε κόρνερ ο Καπίνο καθώς έπεσε στην δεξιά του γωνία ενώ στην συνέχεια με την εκτέλεση του κόρνερ σέντρα από τα αριστερά και κεφαλιά του Γουιτάκερ πέρασε δίπλα από το δοκάρι του γκολκίπερ των πράσινων.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Κουτρουμπής (62' Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ (78' Δώνης), Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (73' Χουχούμης), Μπαϊράμι (90' Μουζακίτης), Καρέλης (46' Μπεργκ), Ντίνας.

Νόριτς: Ράντι, Μάρτιν (46' Φαν Βολσίνκελ), Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας (46' Φερ), Τετέι, Τζόνσον (, Όλισον (46' Γουιτάκερ), Χουλαχάν, Χούπερ (55' Μπένετ)

Τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νόριτς τον παρακολουθήσατε στο ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 3 τουΟΤΕTV.

16:34
Καλησπέρα σας. Ο Παναθηναϊκός δίνει το τελευταίο του φιλικό σε μισή ώρα κόντρα στην Νόριτς και ο Γιάννης Αναστασίου που δεν έχει τον Ζέκα στην διάθεση του  θέλει να δει από τους παίκτες του να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις μετά από αυτή με την Λάτσιο. 
16:36
Η Νόριτς θα παραταχθεί με τους: Ράντι, Μάρτιν, Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας, Τετέι, Τζόνσον, Όλσον, Χουλαχάν, Χούπερ. 
16:38
Το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρόβα τζεναράλε για τον Παναθηναϊκό ενόψει της πρεμιέρας ενώ ο Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να δει και τον αντικαταστάτη του Ζέκα ο οποίος πιθανότατα δεν θα προλάβει την πρεμιέρα. 
16:42
Το φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νόριτς μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 3 HD του  ΟΤΕ TV. 
16:43
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τους: Καπίνο, Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγό, Μέντες, Αμπεΐντ, Καρέλη, Μπαϊράμι, Ντίνα
16:44
Στον πάγκο από πλευράς Τριφυλλιού θα βρίσκονται οι Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουζακίτης, Δώνης, Μπεργκ και Αναστασόπουλος. 
16:48
Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να βάλει τον Λαγό αντί του Ζέκα, με τον νεαρό άσο, να παίζει πιθανότατα ως καθαρόαιμο αμυντικό χαφ και τον Μέντες να αγωνίζεται μπροστά τους. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε την διάταξη των πράσινων στον αγωνιστικό χώρο. 
16:53
Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα και αν ο Αναστασίου επιλέξει να αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως και κόντρα στην Λάτσιο ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τους Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ. 

Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο. Μπροστά τους θα είναι η τριάδα των Λαγού, Μέντες και Αμπεΐντ και στην επίθεση αριστερά ο Καρέλης, δεξιά ο Μπαϊράμι και στην κορυφή ο Ντίνας. 
16:56
Φίλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν το παρών στο γήπεδο της Νόριτς για να δουν τις προσπάθειες του Τριφυλλιού. 
16:59
Πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και οι δυο ομάδες βρίσκονται στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες ενώ ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 
17:02
Όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει το ματς με τις δυο ομάδες να παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο. Οι πράσινοι θα αγωνιστούν με την μπλε εμφάνιση, θυμίζοντας πολύ Εθνική Ελλάδος ενώ αρχηγός του Τριφυλλιού είναι ο Τάσος Λαγός. 
17:03
Οι μπλε φανέλες δεν γράφουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, καθώς στο Τριφύλλι δεν πρόλαβαν από ότι φαίνεται να τα τυπώσουν στην διάρκεια της εβδομάδας. 
17:04
Αυτή τη στιγμή ο Λαγός είναι ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής στην ομάδα, καθώς ο Κοτσόλης είναι εκτός αποστολής και έτσι πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 
17:04
Στην Αγγλία έχει ταξιδέψει και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας ο οποίος ίσως έχει και κάποιες επαφές για μεταγραφικές υποθέσεις των πράσινων. 
17:05
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό στην σέντρα. 
17:08
Τελικά ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να αφήσει τον Μέντες ως τον καθαρόαιμο αμυντικό χαφ και έβαλε τον Λαγό στην θέση του Πορτογάλου άσου. 
17:09
4' Γκολ για την Νόριτς. Φάουλ από τα δεξιά με τον Καπίνο να μην υπολογίζει σωστά και τον Τζόνσον να παίρνει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής ανοίγοντας το σκορ. 
17:13
Ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με το φιλικό με την Λάτσιο που είχε ξεκινήσει δυνατά και έβγαζε πίεση από τα πρώτα λεπτά στο ματς με την Νόρτις δείχνει να περιμένει τον αντίπαλο του, στο χώρο του κέντρου και να του δίνει χώρο. 
17:16
Ο Παναθηναϊκός πήρε κάποια μέτρα στα τελευταία λεπτά προσπαθεί να αναπτυχθεί αλλά δεν τα καταφέρνει προς το παρών. 
17:19
14' Το πρώτο σουτ του Παναθηναϊκού με τον Μαρινάκη να δίνει στον Λαγό αυτός να σουτάρει αλλά την μπάλα να φεύγει έξω. 
17:22
17' Πολύ καλή στιγμή για την Νόριτς με τον Χούπερ μέσα στην περιοχή να πλασάρει και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Καπίνο. 
17:26
Ο Παναθηναϊκός και σήμερα κάνει το εύκολο λάθος στις μεταβιβάσεις δίνοντας επιπλέον επιθέσεις στους παίκτες της Νόριτς. 
17:28
22' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ο Αμπεΐντ έκανε ωραία το κόρνερ από τα αριστερά ο Σίντελνφελντ πήρε την πρώτη κεφαλιά οι αμυντικοί της Νόριτς έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Η μπάλα έφτασε στον Ντίνα που έκανε νέα κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.  
17:34
Οι δυο ομάδες όπως παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. 
17:34
Το φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νόριτς μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 3 HD του  ΟΤΕ TV. 
17:35
Έχουμε συμπληρώσει το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης με την Νόριτς να είναι πάντα στο 1-0 και τον Παναθηναϊκό να είχε και πάλι δοκάρι με τον Ντίνα. Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει στα τελευταία λεπτά. 
17:40
Εδώ και πέντε λεπτά οι δυο ομάδες έχουν περιοριστεί σε ένα παιχνίδι κέντρο και χωρίς κάποια αξιόλογη στιγμή. 
17:46
Συνεχείς εναλλαγές της μπάλας τόσο για την μια ομάδα όσο και για την άλλη στο δικό της μισό με τις δυο ομάδες να απειλούν μόνο από στημένες φάσεις. 
17:50
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απειλήσει με την εκτέλεση δυο στημένων φάσεων σε αυτά τα τελευταία λεπτά αλλά δεν τα κατάφερε και το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια εναλλαγή στο σκορ. 
17:52
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0 πληρώνοντας και πάλι τα στημένα που αποδεικνύονται σε αχίλλειο πτέρνα σύμφωνα με τα φιλικά προετοιμασίας. 
18:06
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αναστασίου περνάει τον Μπεργκ στον αγωνιστικό χώρο. 
18:08
Την θέση του Καρέλη πήρε ο Μπεργκ ενώ η Νόριτς κάνει και αυτή τέσσερις αλλαγές. 
18:08
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε. 
18:14
Αρκετές φωνές από τον Αναστασίου σε Μέντες, Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. 
18:19
Το παιχνίδι έχει διακοπεί λόγω  του τραυματισμό του Χούπερ από πλευράς της Νόριτς. 
18:20
Η αναμέτρηση άρχισε και πάλι. 
18:20
Το φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νόριτς μπορείτε να τον δείτε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι OTE sport 3 HD του  ΟΤΕ TV. 
18:23
59' 2-0 για την Νόριτς  Σέντρα από τα αριστερά ο Τζόνσον θα σηκωθεί ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με κεφαλιά θα νικήσει τον Καπίνο. 
18:24
Οι Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ δεν σηκώθηκαν καν ενώ και ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού άργησε να αντιδράσει. 
18:25
61' Ο Μπαϊράμι στην πρώτη του καλή ενέργεια από τα δεξιά πέρασε τον αντίπαλο του έκανε και την σέντρα ο Μπεργκ ήταν εκεί που έπρεπε πήρε την κεφαλιά η οποία όμως πέρασε έξω. 
18:25
61' Ο Μπαϊράμι στην πρώτη του καλή ενέργεια από τα δεξιά πέρασε τον αντίπαλο του έκανε και την σέντρα ο Μπεργκ ήταν εκεί που έπρεπε πήρε την κεφαλιά η οποία όμως πέρασε έξω. 
18:26
63' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τον Τριανταφυλλόπουλο αντί του Κουτρουμπή. 
18:30
Ο Μπαϊράμι κερδίζει ένα ακόμη φάουλ μετά από ωραία ενέργεια και δείχνει να ανεβαίνει. 
18:33
69' Ο Σίνλντενφελντ πολύ ωραία μέσα στην περιοχή θα κόψει τελευταία στιγμή τον επιθετικό της Νόριτς με ένα σωτήριο τάκλιν. 
18:34
70' Μακρινό σουτ του Φερ με τον Καπίνο να διώχνει σε κόρνερ με καλή απόκρουση. 
18:35
72' Ο Νάνο θα κάνει πολύ όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και θα βρει τον Μπεργκ ο οποίος όμως δεν θα καταφέρει να κάνει το κοντρόλ με τον Ράντι να μπλοκάρει την μπάλα. 
18:37
Ο Χουχούμης θα πάρει την θέση του Αμπεΐντ με τον νεαρό άσο να παίζει ως εσωτερικό αριστερό χαφ. 
18:40
76' Κόρνερ από τον Μπαϊράμι από τα δεξιά ο Μέντες δεν θα μπορέσει να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 
18:42
Νέα αλλαγή με τον Δώνη αντί του Σίλντεφελντ και εσωτερική αλλαγή με τον Μέντες να αγωνίζεται ως στόπερ. 
18:44
80' Αλλαγή και για την Νόριτς με τον Ρέντμοντ αντί του Τζόνσον. 
18:47
84' Καλό σουτ του Ρέντμοντ με τον Καπίνο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ. 
18:48
85' Ο Σπυρόπουλος αντί του Μαρινάκη στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. 
18:51
Βρισκόμαστε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να πιέσει χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα τον αντίπαλο του. 
18:54
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Αναστασίου περνάει τον Μουζακίτη αντί του Μπαϊράμι. 
18:55
τέλος του αγώνα. 
18:56
Την ήττα με 2-0 από την Νόριτς στην πρόβα τζενεράλε γνώρισε ο Παναθηναϊκός δείχνοντας σε ένα ακόμη ματς ότι η αχίλλειος πτέρνα του είναι οι στημένες φάσεις. Αρκετά εύκολα λάθη και πάλι από τους πράσινους κυρίως στις μεταβιβάσεις. Απείλησε στην επίθεση αλλά χωρίς κλασική ευκαιρία πλην το δοκάρι με τον Ντίνα. Καλή η παρουσία του Αμπεΐντ για όσο αγωνίστηκε, έπαιξε για 45 λεπτά ο Μπεργκ.  
18:56
Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό για τους πράσινους πριν την έναρξη της Σούπερ Λιγκ την επόμενη Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό. 
18:56
Γεια σας. 
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ